Hipotenüs E-Ticaret Hizmetleri

Kişisel Verilere İlişkin Aydınlatma Metni

 

a) Veri Sorumlusu

Hipotenus E-Ticaret Hizmetleri, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) uyarınca, kişisel verileriniz; veri sorumlusu olarak ipotenus E-Ticaret Hizmetleri  tarafından aşağıda açıklanan kapsamda toplanacak ve işlenebilecektir. Hipotenus E-Ticaret Hizmetleri; KVKK 10. maddesi gereğince “veri sorumlusu” sıfatına sahip olup işbu Aydınlatma Metni ile söz konusu Kanun uyarınca müşterilerin Hipotenus E-Ticaret Hizmetleri tarafından gerçekleştirilen kişisel veri işleme faaliyetleri hakkında aydınlatılması hedeflenmektedir.

 

b) Kişisel Verilerin İşlenme Amacı

Şirketimiz tarafından, müşterileri, çalışanları, potansiyel müşterileri, potansiyel çalışanları, iş ortakları ve tedarikçileri gibi taraflardan, kimlik bilgisi, iletişim bilgisi, müşteri bilgisi, müşteri işlem bilgisi, işlem güvenliği bilgisi, hukuki işlem, fiziksel mekan güvenliği, görsel ve işitsel kayıtlar ve finans bilgisi ile pazarlama satış bilgisi gibi kategorilerde kişisel veri toplanabilmektedir.

Kişisel verileriniz;

Bilgi güvenliği süreçlerinin yürütülmesi, faaliyetlerin mevzuata uygun yürütülmesi, finans ve muhasebe işlerinin yürütülmesi, fiziksel mekan güvenliğinin temini, hukuk işlerinin takibi ve yürütülmesi, iş faaliyetlerinin yürütülmesi / denetimi, lojistik faaliyetlerinin yürütülmesi, mal / hizmet satın alım süreçlerinin yürütülmesi, mal / hizmet satış süreçlerinin yürütülmesi, mal / hizmet üretim ve operasyon süreçlerinin yürütülmesi, müşteri ilişkileri yönetimi süreçlerinin yürütülmesi, müşteri memnuniyetine yönelik aktivitelerin yürütülmesi, pazarlama analiz çalışmalarının yürütülmesi, reklam / kampanya / promosyon süreçlerinin yürütülmesi, sözleşme süreçlerinin yürütülmesi, taşınır mal ve kaynakların güvenliğinin temini, ürün / hizmetlerin pazarlama süreçlerinin yürütülmesi, veri sorumlusu operasyonlarının güvenliğinin temini, yetkili kişi, kurum ve kuruluşlara bilgi verilmesi, yönetim faaliyetlerinin yürütülmesi kapsamında,

- Şirketimiz ürün ve hizmetlerinin sizlere sunulabilmesi, kayıt ve belgelerin düzenlenebilmesi, yerel ve uluslararası yasal mevzuatın öngördüğü bilgi saklama, raporlama, bilgilendirme, vergi ve sair yükümlülüklere uymak,

- Online satış ile ilgili üyeliğinizi, siparişlerinizi, ödeme işlemlerinizi gerçekleştirmek, 3.kişiler ile lojistik iş birliği sağlayıp ürün gönderimini sağlamak, ürün ve hizmetler önermek, online davranışsal reklamcılık ve pazarlama, hizmet kalitesinin ölçülmesi, iletişim, denetim, promosyon, iletişim gerçekleştirmek,

- Hizmet ve ürünlerin kalitesinin artırılmasına yönelik yapılacak olan satış, tanıtım ve pazarlama faaliyetleri için yapılacak size özel reklam, kampanya, avantajlar ve diğer faydaları sunmak,

- Müşteri memnuniyetinin ölçümlenmesi, şikâyet yönetimi, yeni hizmet ve ürünler ile ilgili görüş ve önerilerinizi almak, ürün ve hizmetlere, şikayet ve taleplerinize yönelik tarafınıza bilgi vermek,

- Bilgi işlem gereksinimleri, destek hizmetlerinin gerekliliği, bu hizmet ve ürünlere ilişkin olarak sizlere gerekli bilgilerin aktarılması amacıyla iletişim kurmak,

- Satış ve pazarlama faaliyetleri için yapılacak trafik ölçümleme ve istatistiki analiz çalışmalarını yürütmek,

- Resmî kurumlarca ilgili mevzuat hükümleri kapsamında öngörülen bilgi saklama, raporlama, bilgilendirme yükümlülüklerine uymak, bu hizmetlerden faydalanılmasına ilişkin olarak tabi olduğumuz yasal yükümlülükleri ifa etmek,

- Şirketimizin ticari ve iş stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanması amacıyla; yürütülen finans operasyonları, iletişim, pazar araştırması, satın alma operasyonları (talep, teklif, değerlendirme, sipariş, bütçelendirme), şirket içi sistem ve uygulama yönetimi operasyonları, hukuki operasyonları yönetmek,

- Hipotenüs E-Ticaret Hizmetleri mağazalarında fiziksel mekan güvenliğini sağlamak ve ilgili yasal mevzuat kapsamında internet faaliyetleri üzerinde gerekli takiplerin yapılmasını sağlamak,

- Resmi makamlardan veya sizlerden gelen talepleri incelemek, değerlendirmek ve yanıtlamak gibi amaçlarla bilgileriniz 6698 sayılı Kanun’un 5. ve 6. maddelerinde belirtilen Kişisel Veri İşleme Şartları ve amaçları dahilinde işlenecektir.

 

c) İşlenen Kişisel Verilerin Aktarım Amaçları ve Grupları

Toplanan kişisel verileriniz; yukarıda belirtilen amaçların gerçekleştirilmesi ile sınırlı olmak üzere;

- Hipotenüs iş ortaklarına, hissedarlarına, iştiraklerine,

- Türk Ticaret Kanunu, Türk Borçlar Kanunu ve diğer kanun ve mevzuat hükümlerinin izin verdiği kişi veya kuruluşlara,

- Kanunen yetkili kamu kurum ve kuruluşları, idari merciler ve yasal mercilere,

- Ürün/hizmet konularında hizmet aldığımız, işbirliği yaptığımız gerçek veya tüzel kişilere, program ortağı kurum ve kuruluşlara, müşterilerimize gönderdiğimiz iletilerin gönderilmesi konusunda anlaşmalı olduğumuz kurumlara, online mağazamızdan verilen siparişlerin size teslimini gerçekleştiren kargo şirketlerine 6698 sayılı Kanun’un 8. ve 9. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları çerçevesinde aktarılabilecektir.

 

ç) Kişisel Veri Toplamanın Yöntemi ve Hukuki Sebebi

Kişisel verileriniz, mağazalarımız, internet sitelerimiz ve diğer tesislerimiz, çağrı merkezlerimiz, sosyal medya hesaplarımız gibi mecralardan sözlü, yazılı veya elektronik ortamda veya ilerde kurulacak/oluşabilecek diğer kanallar başta olmak üzere; Şirketimiz tarafından yasal mevzuat çerçevesinde yukarıda belirtilen amaçlarla ve sözleşmenin ifa edilmesi, kanundaki açıkça öngörülmüş olması, kişisel verilerinizin tarafınızca alenileştirilmiş olması, tarafınıza tanınacak olan hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için zorunlu olması; sizin temel hak ve özgürlüklerinize zarar vermeyecek şekilde,  Hipotenüs E- Ticaret’in meşru menfaatleri ve hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması şeklindeki hukuki sebeplerin varlığıyla sınırlı olarak toplanmaktadır.

 

d) Kişisel Veri Sahibinin Hakları

KVKK madde 11 uyarınca Şirketimize başvurarak;

Kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme, Kişisel Verileriniz işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme, Kişisel Verilerinizin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme, Yurt içinde veya yurt dışında Kişisel Verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme, Kişisel Verilerinizin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme, amaç süre ve meşruiyet prensipleri dâhilinde değerlendirilmek üzere Kişisel Verilerinizin işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması halinde silinmesini veya yok edilmesini isteme, Kişisel Verilerinizin düzeltilmesi, silinmesi ya da yok edilmesi halinde bu işlemlerin Kişisel Verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme, İşlenen Kişisel Verilerinizin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi durumunda aleyhinize bir sonucun ortaya çıkması halinde bu sonuca itiraz etme, Kişisel verilerinizin kanuna aykırı olarak işlenmesi ve bu sebeple zarara uğramanız hâlinde zararın giderilmesini talep etme, haklarına sahipsiniz.

 

Haklarınıza ilişkin taleplerinizi Hipotenüs E-Ticaret Hizmetleri için internet sitemizde yer alan başvuru formunu doldurup, formda belirtilen yöntemlerle iletmeniz durumunda, talebin niteliğine göre en kısa sürede ve en geç otuz gün içinde ücretsiz olarak sonuçlandıracaktır. Verilecek cevapta on sayfaya kadar ücret alınmayacaktır. Ancak, işlemin ayrıca bir maliyet gerektirmesi halinde, Kurul tarafından belirlenen tarife uyarınca ücret alınabilecektir.

 

marjin.com.tr
ekolonline.com
armagangiyim.com.tr
ekocak.com
celebiogullari.com.tr
kocakbaklava.com.tr
aksesuarix.com
farukgulluoglu.com.tr
mismarsanalmarket.com
ismont.com.tr
sokakbutik.com
selengiyim.com
peysan.com.tr
teddukkan.com.tr
temin.com.tr
krispykreme.com.tr
hacihasanogullari.com.tr
centone.com.tr
nedocollection.com
kuz.com
safiraltin.com
diyanet.gov.tr
maygoldcom.tr
tulycraft.com
newobsessions.com
kitapsan.com.tr
kostumce.com
organikevde.com
artikeldeko.com.tr
nautilusconcept.com
benkabeekeeping.com
italiana.com.tr
berkcorap.com.tr
aydinyayinlari.com.tr
sanayimalzemeleri.com
myform.com.tr
ardaspor.com.tr
inna.com.tr
eksenuydu.com
muhtesemtesisleri.com
nofuturewear.com
cerezpinari.com
kuafordepo.com
eastmarine.com.tr
lively.com.tr
printix.com.tr
sadekravat.com
stil44.com
kaptanjunior.com
kazancisuturunleri.com
partidolu.com
celikkardesleravm.com
ugursaatcilik.com
mobilyakeyfi.com
avmpark.com.tr
yildirimlargiyim.com.tr
hijyenmarket.net
aktashobi.com
modex.com.tr
yilbasimalzemeleri.com
kaleeticaret.com
vayro.com.tr
eeose.com
dentalx.com.tr
starkaravan.com
ipekisonline.com
b2b.salcano.com
tavukdunyasi.umurbasim.com.tr
karchermarket-firatelektrik.com
lookadikoy.com
bilungold.com
harrysofaspinal.com
enjoyistanbul.com
burhansaglam.com
mylamp.com.tr
gunduzoglu.com.tr
nacaroglubaklava.com.tr
kaptanbalik.com.tr
karebanyomarket.com
uysisguvenligi.com.tr
İŞLETMENİZ İÇİN DOĞRU PLANI SEÇİN

İşletmenizi, ürünlerinizi ve hedeflerinizi belirleyerek en doğru paketi seçmek için aşağıdaki paket planlarına göz atın.
Hangi paket planının sizin için doğru seçim olacağı hakkındaki detaylar için size yardımcı olmak adına Hipotenüs Ekibi olarak her zaman buradayız!

+2 Ay Lisans
E-GİRİŞİMCİ
E-GİRİŞİMCİ
6.250
2.499
  • Yok+2 Ay Ek Lisans
  • YokHediye iOS App
  • YokHediye Android App
  • 1000 GB / YılTrafik / Bandwidth
  • SınırsızWeb Alanı & Database Alanı
  • 10 AdetE-Posta Hesabı
  • VarSSD Bulut Sunucu
  • OpsiyonelÖzel Konsept Temalar
  • SınırsızÜrün Adedi
  • B2CModel
  • VarSınırsız Telefon ve Ticket Desteği
  • VarSeo (Arama Motoru Optimizasyonu)
  • VarMobil Uyumlu Hazır Temalar (Responsive)
  • VarVaryant (Ek Seçenek) Yönetimi
  • VarVaryantlara Farklı Fiyat Verebilme
  • VarSınırsız Kategori Ekleme
  • VarÜrünleri Zoom İle Büyültme
  • VarSSL Sertifikası
  • VarExcel İle Ürün Yükleme
  • VarÜrünleri Excel’e Aktarma
  • VarFırsat Ürünleri Slideri
  • VarSlide Banner Yönetimi
  • VarÜcretsiz Yedekleme
  • VarSosyal Medya Pazarlama
  • VarGelişmiş Kargo Yönetimi
  • VarKargo Takip Modülü
  • VarÜrün Tavsiye Etme
  • VarÜrün Yorumlama
  • VarDetaylı Sipariş Takibi
  • VarSite İçi Optimizasyon
  • VarResimleri Sonradan Yükleme Sistemi
  • Varİçerik Yönetimi
  • VarMüşterilere Min. ve Max. Alım Miktarları Belirleme
  • VarGelişmiş Seo
  • YokYönetici Yetkilendirme
  • YokToplu Ürün Güncelleme
  • YokSanalpos Tüm Bankalar
  • Yokİlgili Ürün Tanımlama
  • YokStokta Olmasa Bile Satış Yapma Modülü
  • YokSınırsız Ürün İçeriği Ekleyebilme
  • YokÜyeleri Excel’e Aktarma
  • YokExcel ile Üye Yükleme
  • YokHtml ile Sayfa İçeriği Girme (Kategori, Marka)
  • YokBlog Yönetimi
  • YokDetaylı Filtreleme
  • YokTeknik Detaylar İle Filtreleme
  • OpsiyonelMüşteriyle Mesajlaşma Modülü
  • YokSipariş Kargo Etiketi Yazdırma
  • YokEtiket Tanımlama
  • YokÜrünleri Etiketlere Atama
  • YokBayilere Min. Ve Max. Alım Miktarları Belirleme
  • YokYabancı Dil
  • OpsiyonelResponsive Özel Tasarım Hizmeti
  • OpsiyonelÜrün Listelemede 2. Resmi Getirebilme
  • VarHavale İle Ödeme
  • VarKapıda Ödeme
  • YokKredi Kartı İle Ödeme
  • Yok3D Secure İle Ödeme
  • Yok3D Seçeneğini Müşteriye Bırakma
  • YokPayBull ile Ödeme
  • YokBirleşik Ödeme Payzee ile Ödeme
  • YokPayTR ile Ödeme
  • YokHepsipay ile Ödeme
  • YokIyzico ile Ödeme
  • YokPayU ile Ödeme
  • YokGarantiPay ile Ödeme
  • YokIpara ile Ödeme
  • YokNKolay ile Ödeme
  • YokAlışverişsiz Tahsilat Modülü
  • YokYabancı Para Birimleri
  • VarÖzel Tasarlanmış Sipariş Adımları
  • VarÜyeliksiz Alışveriş
  • VarMin. Sipariş Tutarı Kontrolü
  • VarGelişmiş Sipariş Raporlama
  • YokFacebook İle Alışveriş
  • YokSipariş Düzenleme
  • VarKargo Ücretsiz Ürün Tanımlayabilme
  • YokOransal Hediye Çeki Oluşturma
  • YokÜyelere Ürün Bazında İndirim Sağlama
  • Yokİl Bazında Farklı Kargo Ücretleri Belirleme
  • YokÜrün Bazında Farklı Taksit Sayısı Belirleme
  • YokÜrün Bazında Özel İndirim
  • YokÜrün, Kategori Veya Markaya Özel Hediye Çeki
  • YokÜrün Bazında Farklı Kargo Ücreti Tanımlama
  • YokBelirli Tutar Üzerine Kargo Ücreti Kaldırma
  • Yokİlişkili Ürünler
  • YokÜründe Adet Bazında Yüzde İndirimi Sağlama
  • YokÜlke Bazında Farklı Kargo Ücretleri Belirleme
  • YokX Al Y Öde
  • YokSepette X ürün veya Ürünlere Y TL. İndirim
  • YokSepette X ürün veya Ürünlere %Y İndirim
  • YokSepette X Etiketli Ürünlere Y TL. İndirim
  • YokSepette X Etiketli Ürünlere %Y İndirim
  • YokÖzel Kurallı İndirim Çeki Oluşturma
  • YokSepete Özel Kampanyalar
  • VarAnalytics Entegrasyonu
  • VarAdwords Dönüşüm İzleme
  • VarFacebook Dönüşüm İzleme
  • YokSchema.org Kullanımı İmkanı
  • YokMuhasebe Programları İle Entegrasyon
  • YokTedarikçi Xml Entegrasyonu
  • YokFırsat Siteleri İle Entegrasyon
  • YokFiyat Karşılaştırma Siteleri İle Entegrasyon
  • YokDışarıya Xml Verme
  • YokDetaylı Web Servis Kullanımı
  • YokYurtiçi Kargo Entegrasyonu
  • YokUps Kargo Entegrasyonu
  • YokAras Kargo Entegrasyonu
  • YokMng Kargo Entegrasyonu
Tüm Detaylar
+2 Ay Lisans
E-DÜKKAN
E-DÜKKAN
12.000
4.799
  • Yok+2 Ay Ek Lisans
  • YokHediye iOS App
  • YokHediye Android App
  • 2000 GB / YılTrafik / Bandwidth
  • SınırsızWeb Alanı & Database Alanı
  • 25 AdetE-Posta Hesabı
  • VarSSD Bulut Sunucu
  • OpsiyonelÖzel Konsept Temalar
  • SınırsızÜrün Adedi
  • B2CModel
  • VarSınırsız Telefon ve Ticket Desteği
  • VarSeo (Arama Motoru Optimizasyonu)
  • VarMobil Uyumlu Hazır Temalar (Responsive)
  • VarVaryant (Ek Seçenek) Yönetimi
  • VarVaryantlara Farklı Fiyat Verebilme
  • VarSınırsız Kategori Ekleme
  • VarÜrünleri Zoom İle Büyültme
  • VarSSL Sertifikası
  • VarExcel İle Ürün Yükleme
  • VarÜrünleri Excel’e Aktarma
  • VarFırsat Ürünleri Slideri
  • VarSlide Banner Yönetimi
  • VarÜcretsiz Yedekleme
  • VarSosyal Medya Pazarlama
  • VarGelişmiş Kargo Yönetimi
  • VarKargo Takip Modülü
  • VarÜrün Tavsiye Etme
  • VarÜrün Yorumlama
  • VarDetaylı Sipariş Takibi
  • VarSite İçi Optimizasyon
  • VarResimleri Sonradan Yükleme Sistemi
  • Varİçerik Yönetimi
  • VarMüşterilere Min. ve Max. Alım Miktarları Belirleme
  • VarGelişmiş Seo
  • VarYönetici Yetkilendirme
  • VarToplu Ürün Güncelleme
  • VarSanalpos Tüm Bankalar
  • Varİlgili Ürün Tanımlama
  • VarStokta Olmasa Bile Satış Yapma Modülü
  • VarSınırsız Ürün İçeriği Ekleyebilme
  • VarÜyeleri Excel’e Aktarma
  • VarExcel ile Üye Yükleme
  • VarHtml ile Sayfa İçeriği Girme (Kategori, Marka)
  • OpsiyonelBlog Yönetimi
  • YokDetaylı Filtreleme
  • YokTeknik Detaylar İle Filtreleme
  • OpsiyonelMüşteriyle Mesajlaşma Modülü
  • YokSipariş Kargo Etiketi Yazdırma
  • YokEtiket Tanımlama
  • YokÜrünleri Etiketlere Atama
  • YokBayilere Min. Ve Max. Alım Miktarları Belirleme
  • OpsiyonelYabancı Dil
  • OpsiyonelResponsive Özel Tasarım Hizmeti
  • OpsiyonelÜrün Listelemede 2. Resmi Getirebilme
  • VarHavale İle Ödeme
  • VarKapıda Ödeme
  • VarKredi Kartı İle Ödeme
  • Var3D Secure İle Ödeme
  • Var3D Seçeneğini Müşteriye Bırakma
  • VarPayBull ile Ödeme
  • VarBirleşik Ödeme Payzee ile Ödeme
  • VarPayTR ile Ödeme
  • VarHepsipay ile Ödeme
  • VarIyzico ile Ödeme
  • VarPayU ile Ödeme
  • VarGarantiPay ile Ödeme
  • VarIpara ile Ödeme
  • VarNKolay ile Ödeme
  • OpsiyonelAlışverişsiz Tahsilat Modülü
  • YokYabancı Para Birimleri
  • VarÖzel Tasarlanmış Sipariş Adımları
  • VarÜyeliksiz Alışveriş
  • VarMin. Sipariş Tutarı Kontrolü
  • VarGelişmiş Sipariş Raporlama
  • VarFacebook İle Alışveriş
  • YokSipariş Düzenleme
  • VarKargo Ücretsiz Ürün Tanımlayabilme
  • YokOransal Hediye Çeki Oluşturma
  • YokÜyelere Ürün Bazında İndirim Sağlama
  • Yokİl Bazında Farklı Kargo Ücretleri Belirleme
  • YokÜrün Bazında Farklı Taksit Sayısı Belirleme
  • YokÜrün Bazında Özel İndirim
  • YokÜrün, Kategori Veya Markaya Özel Hediye Çeki
  • YokÜrün Bazında Farklı Kargo Ücreti Tanımlama
  • YokBelirli Tutar Üzerine Kargo Ücreti Kaldırma
  • Yokİlişkili Ürünler
  • YokÜründe Adet Bazında Yüzde İndirimi Sağlama
  • YokÜlke Bazında Farklı Kargo Ücretleri Belirleme
  • YokX Al Y Öde
  • YokSepette X ürün veya Ürünlere Y TL. İndirim
  • YokSepette X ürün veya Ürünlere %Y İndirim
  • YokSepette X Etiketli Ürünlere Y TL. İndirim
  • YokSepette X Etiketli Ürünlere %Y İndirim
  • YokÖzel Kurallı İndirim Çeki Oluşturma
  • YokSepete Özel Kampanyalar
  • VarAnalytics Entegrasyonu
  • VarAdwords Dönüşüm İzleme
  • VarFacebook Dönüşüm İzleme
  • YokSchema.org Kullanımı İmkanı
  • YokMuhasebe Programları İle Entegrasyon
  • YokTedarikçi Xml Entegrasyonu
  • YokFırsat Siteleri İle Entegrasyon
  • YokFiyat Karşılaştırma Siteleri İle Entegrasyon
  • YokDışarıya Xml Verme
  • YokDetaylı Web Servis Kullanımı
  • YokYurtiçi Kargo Entegrasyonu
  • YokUps Kargo Entegrasyonu
  • YokAras Kargo Entegrasyonu
  • YokMng Kargo Entegrasyonu
Tüm Detaylar
+2 Ay Lisans
E-MAĞAZA
E-MAĞAZA
14.500
5.799
  • Yok+2 Ay Ek Lisans
  • YokHediye iOS App
  • YokHediye Android App
  • 3000 GB / YılTrafik / Bandwidth
  • SınırsızWeb Alanı & Database Alanı
  • 50 AdetE-Posta Hesabı
  • VarSSD Bulut Sunucu
  • OpsiyonelÖzel Konsept Temalar
  • SınırsızÜrün Adedi
  • B2B + B2CModel
  • VarSınırsız Telefon ve Ticket Desteği
  • VarSeo (Arama Motoru Optimizasyonu)
  • VarMobil Uyumlu Hazır Temalar (Responsive)
  • VarVaryant (Ek Seçenek) Yönetimi
  • VarVaryantlara Farklı Fiyat Verebilme
  • VarSınırsız Kategori Ekleme
  • VarÜrünleri Zoom İle Büyültme
  • VarSSL Sertifikası
  • VarExcel İle Ürün Yükleme
  • VarÜrünleri Excel’e Aktarma
  • VarFırsat Ürünleri Slideri
  • VarSlide Banner Yönetimi
  • VarÜcretsiz Yedekleme
  • VarSosyal Medya Pazarlama
  • VarGelişmiş Kargo Yönetimi
  • VarKargo Takip Modülü
  • VarÜrün Tavsiye Etme
  • VarÜrün Yorumlama
  • VarDetaylı Sipariş Takibi
  • VarSite İçi Optimizasyon
  • VarResimleri Sonradan Yükleme Sistemi
  • Varİçerik Yönetimi
  • VarMüşterilere Min. ve Max. Alım Miktarları Belirleme
  • VarGelişmiş Seo
  • VarYönetici Yetkilendirme
  • VarToplu Ürün Güncelleme
  • VarSanalpos Tüm Bankalar
  • Varİlgili Ürün Tanımlama
  • VarStokta Olmasa Bile Satış Yapma Modülü
  • VarSınırsız Ürün İçeriği Ekleyebilme
  • VarÜyeleri Excel’e Aktarma
  • VarExcel ile Üye Yükleme
  • VarHtml ile Sayfa İçeriği Girme (Kategori, Marka)
  • OpsiyonelBlog Yönetimi
  • VarDetaylı Filtreleme
  • VarTeknik Detaylar İle Filtreleme
  • VarMüşteriyle Mesajlaşma Modülü
  • VarSipariş Kargo Etiketi Yazdırma
  • VarEtiket Tanımlama
  • VarÜrünleri Etiketlere Atama
  • VarBayilere Min. Ve Max. Alım Miktarları Belirleme
  • OpsiyonelYabancı Dil
  • OpsiyonelResponsive Özel Tasarım Hizmeti
  • OpsiyonelÜrün Listelemede 2. Resmi Getirebilme
  • VarHavale İle Ödeme
  • VarKapıda Ödeme
  • VarKredi Kartı İle Ödeme
  • Var3D Secure İle Ödeme
  • Var3D Seçeneğini Müşteriye Bırakma
  • VarPayBull ile Ödeme
  • VarBirleşik Ödeme Payzee ile Ödeme
  • VarPayTR ile Ödeme
  • VarHepsipay ile Ödeme
  • VarIyzico ile Ödeme
  • VarPayU ile Ödeme
  • VarGarantiPay ile Ödeme
  • VarIpara ile Ödeme
  • VarNKolay ile Ödeme
  • OpsiyonelAlışverişsiz Tahsilat Modülü
  • YokYabancı Para Birimleri
  • VarÖzel Tasarlanmış Sipariş Adımları
  • VarÜyeliksiz Alışveriş
  • VarMin. Sipariş Tutarı Kontrolü
  • VarGelişmiş Sipariş Raporlama
  • VarFacebook İle Alışveriş
  • YokSipariş Düzenleme
  • VarKargo Ücretsiz Ürün Tanımlayabilme
  • VarOransal Hediye Çeki Oluşturma
  • VarÜyelere Ürün Bazında İndirim Sağlama
  • Varİl Bazında Farklı Kargo Ücretleri Belirleme
  • VarÜrün Bazında Farklı Taksit Sayısı Belirleme
  • VarÜrün Bazında Özel İndirim
  • VarÜrün, Kategori Veya Markaya Özel Hediye Çeki
  • VarÜrün Bazında Farklı Kargo Ücreti Tanımlama
  • VarBelirli Tutar Üzerine Kargo Ücreti Kaldırma
  • Varİlişkili Ürünler
  • OpsiyonelÜründe Adet Bazında Yüzde İndirimi Sağlama
  • YokÜlke Bazında Farklı Kargo Ücretleri Belirleme
  • YokX Al Y Öde
  • YokSepette X ürün veya Ürünlere Y TL. İndirim
  • YokSepette X ürün veya Ürünlere %Y İndirim
  • YokSepette X Etiketli Ürünlere Y TL. İndirim
  • YokSepette X Etiketli Ürünlere %Y İndirim
  • YokÖzel Kurallı İndirim Çeki Oluşturma
  • YokSepete Özel Kampanyalar
  • VarAnalytics Entegrasyonu
  • VarAdwords Dönüşüm İzleme
  • VarFacebook Dönüşüm İzleme
  • YokSchema.org Kullanımı İmkanı
  • OpsiyonelMuhasebe Programları İle Entegrasyon
  • OpsiyonelTedarikçi Xml Entegrasyonu
  • OpsiyonelFırsat Siteleri İle Entegrasyon
  • VarFiyat Karşılaştırma Siteleri İle Entegrasyon
  • VarDışarıya Xml Verme
  • OpsiyonelDetaylı Web Servis Kullanımı
  • VarYurtiçi Kargo Entegrasyonu
  • VarUps Kargo Entegrasyonu
  • VarAras Kargo Entegrasyonu
  • VarMng Kargo Entegrasyonu
Tüm Detaylar
+2 Ay Lisans
E-İŞLETME
E-İŞLETME
19.500
8.990
  • Var+2 Ay Ek Lisans
  • VarHediye iOS App
  • VarHediye Android App
  • 5000 GB / YılTrafik / Bandwidth
  • SınırsızWeb Alanı & Database Alanı
  • 100 AdetE-Posta Hesabı
  • VarSSD Bulut Sunucu
  • OpsiyonelÖzel Konsept Temalar
  • SınırsızÜrün Adedi
  • B2B + B2CModel
  • VarSınırsız Telefon ve Ticket Desteği
  • VarSeo (Arama Motoru Optimizasyonu)
  • VarMobil Uyumlu Hazır Temalar (Responsive)
  • VarVaryant (Ek Seçenek) Yönetimi
  • VarVaryantlara Farklı Fiyat Verebilme
  • VarSınırsız Kategori Ekleme
  • VarÜrünleri Zoom İle Büyültme
  • VarSSL Sertifikası
  • VarExcel İle Ürün Yükleme
  • VarÜrünleri Excel’e Aktarma
  • VarFırsat Ürünleri Slideri
  • VarSlide Banner Yönetimi
  • VarÜcretsiz Yedekleme
  • VarSosyal Medya Pazarlama
  • VarGelişmiş Kargo Yönetimi
  • VarKargo Takip Modülü
  • VarÜrün Tavsiye Etme
  • VarÜrün Yorumlama
  • VarDetaylı Sipariş Takibi
  • VarSite İçi Optimizasyon
  • VarResimleri Sonradan Yükleme Sistemi
  • Varİçerik Yönetimi
  • VarMüşterilere Min. ve Max. Alım Miktarları Belirleme
  • VarGelişmiş Seo
  • VarYönetici Yetkilendirme
  • VarToplu Ürün Güncelleme
  • VarSanalpos Tüm Bankalar
  • Varİlgili Ürün Tanımlama
  • VarStokta Olmasa Bile Satış Yapma Modülü
  • VarSınırsız Ürün İçeriği Ekleyebilme
  • VarÜyeleri Excel’e Aktarma
  • VarExcel ile Üye Yükleme
  • VarHtml ile Sayfa İçeriği Girme (Kategori, Marka)
  • OpsiyonelBlog Yönetimi
  • VarDetaylı Filtreleme
  • VarTeknik Detaylar İle Filtreleme
  • VarMüşteriyle Mesajlaşma Modülü
  • VarSipariş Kargo Etiketi Yazdırma
  • VarEtiket Tanımlama
  • VarÜrünleri Etiketlere Atama
  • VarBayilere Min. Ve Max. Alım Miktarları Belirleme
  • OpsiyonelYabancı Dil
  • OpsiyonelResponsive Özel Tasarım Hizmeti
  • OpsiyonelÜrün Listelemede 2. Resmi Getirebilme
  • VarHavale İle Ödeme
  • VarKapıda Ödeme
  • VarKredi Kartı İle Ödeme
  • Var3D Secure İle Ödeme
  • Var3D Seçeneğini Müşteriye Bırakma
  • VarPayBull ile Ödeme
  • VarBirleşik Ödeme Payzee ile Ödeme
  • VarPayTR ile Ödeme
  • VarHepsipay ile Ödeme
  • VarIyzico ile Ödeme
  • VarPayU ile Ödeme
  • VarGarantiPay ile Ödeme
  • VarIpara ile Ödeme
  • VarNKolay ile Ödeme
  • OpsiyonelAlışverişsiz Tahsilat Modülü
  • OpsiyonelYabancı Para Birimleri
  • VarÖzel Tasarlanmış Sipariş Adımları
  • VarÜyeliksiz Alışveriş
  • VarMin. Sipariş Tutarı Kontrolü
  • VarGelişmiş Sipariş Raporlama
  • VarFacebook İle Alışveriş
  • VarSipariş Düzenleme
  • VarKargo Ücretsiz Ürün Tanımlayabilme
  • VarOransal Hediye Çeki Oluşturma
  • VarÜyelere Ürün Bazında İndirim Sağlama
  • Varİl Bazında Farklı Kargo Ücretleri Belirleme
  • VarÜrün Bazında Farklı Taksit Sayısı Belirleme
  • VarÜrün Bazında Özel İndirim
  • VarÜrün, Kategori Veya Markaya Özel Hediye Çeki
  • VarÜrün Bazında Farklı Kargo Ücreti Tanımlama
  • VarBelirli Tutar Üzerine Kargo Ücreti Kaldırma
  • Varİlişkili Ürünler
  • VarÜründe Adet Bazında Yüzde İndirimi Sağlama
  • OpsiyonelÜlke Bazında Farklı Kargo Ücretleri Belirleme
  • VarX Al Y Öde
  • VarSepette X ürün veya Ürünlere Y TL. İndirim
  • VarSepette X ürün veya Ürünlere %Y İndirim
  • VarSepette X Etiketli Ürünlere Y TL. İndirim
  • VarSepette X Etiketli Ürünlere %Y İndirim
  • VarÖzel Kurallı İndirim Çeki Oluşturma
  • VarSepete Özel Kampanyalar
  • VarAnalytics Entegrasyonu
  • VarAdwords Dönüşüm İzleme
  • VarFacebook Dönüşüm İzleme
  • OpsiyonelSchema.org Kullanımı İmkanı
  • OpsiyonelMuhasebe Programları İle Entegrasyon
  • OpsiyonelTedarikçi Xml Entegrasyonu
  • VarFırsat Siteleri İle Entegrasyon
  • VarFiyat Karşılaştırma Siteleri İle Entegrasyon
  • VarDışarıya Xml Verme
  • OpsiyonelDetaylı Web Servis Kullanımı
  • VarYurtiçi Kargo Entegrasyonu
  • VarUps Kargo Entegrasyonu
  • VarAras Kargo Entegrasyonu
  • VarMng Kargo Entegrasyonu
Tüm Detaylar

Biz Sizi Arayalım

Hipotenüs Hipotenüs® Yeni Nesil E-Ticaret Sistemleri ile Hazırlanmıştır.