Kişisel Verilere İlişkin Aydınlatma Metni

Hipotenüs Elektronik Ticaret ve Yazılım Teknolojileri A.Ş. (“Hipotenüs”) olarak; 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”), Avrupa Birliği Genel Veri Koruma Tüzüğü (“GDPR”) ve ilgili mevzuat ve yasal düzenlemelerden kaynaklanan faaliyetleri çerçevesinde kişisel verilerinizin işlenmesi, saklanması ve aktarılmasına ilişkin ziyaretçilerimizi, çevrimiçi ziyaretçilerimizi, müşterilerimizi, potansiyel müşterilerimizi, tedarikçi çalışanlarımızı, tedarikçi yetkililerimizi bilgilendirmek amacıyla işbu aydınlatma metnini hazırladık.

1) İşlediğimiz Kişisel Veri Kategorileriniz Nelerdir ve Bunları Hangi Amaçlarla İşliyoruz?

Kişisel bilgileriniz Hipotenüs Elektronik Ticaret ve Yazılım Teknolojileri A.Ş.  tarafından KVKK’nın 4.2. maddesinde öngörülen; hukuka ve dürüstlük kurallarına uygun olma, doğru ve gerektiğinde güncel olma, belirli, açık ve meşru amaçlar için işlenme, işlendikleri amaçla bağlantılı, sınırlı ve ölçülü olma, ilgili mevzuatta öngörülen veya işlendikleri amaç için gerekli olan süre kadar muhafaza edilme, ilkelerine uygun olarak, iş ortaklarımızla kurduğumuz ve devam eden iş ilişkilerimiz kapsamında (bir kişinin birden çok kategoriye girmesi mümkündür) aşağıda belirtilen amaçlar doğrultusunda işlenebilecektir.

A. Ziyaretçilerimiz

Ziyaretçilerimizin kimlik bilgileri (örneğin. ad, soyad, TC Kimlik numarası, doğum yeri ve tarihi gibi), ziyaretçi kayıtlarının oluşturulması ve takibinin sağlanması amacıyla işlenecektir.

B. Çevrimiçi Ziyaretçilerimiz

Web sitemizi kullanan çevrimiçi ziyaretçilerimizin işlem güvenliği bilgileri (ör. IP adresi bilginiz), pazarlama bilgileri (ör. alışveriş geçmişi bilgileri, çerez kayıtları) ve (bizlere bunları bildirdiğiniz takdirde) kimlik bilgileri, iletişim bilgileri (e-posta adresiniz, açık adresiniz, telefon numaranız); Faaliyetlerin mevzuata uygun, yürütülmesi, bilgi güvenliği süreçlerinin yürütülmesi, talep/şikayetlerin takibi, iletişim faaliyetlerinin yürütülmesi, yetkili kişi, kurum ve kuruluşlara bilgi verilmesi, internet aracılığıyla web sitemize erişiminizi sağlayabilmek amacıyla işlenecektir.

C. Müşterilerimiz

Gerçek kişi müşterilerimizin veya tüzel kişi müşterilerimizin yetkililerinin ve/veya çalışanlarının kimlik bilgileri, iletişim bilgileri, müşteri işlemi bilgileri (ör. sipariş bilgisi), finans bilgileri (ör. bilanço bilgileri), hukuki işlem bilgileri, pazarlama bilgileri (ör. alışveriş geçmişi bilgileri gibi); Faaliyetlerin mevzuata uygun yürütülmesi, finans ve muhasebe işlerinin yürütülmesi, iş faaliyetlerinin yürütülmesi/denetimi, lojistik faaliyetlerinin yürütülmesi, mal/hizmet satış sonrası destek hizmetlerinin yürütülmesi, mal/hizmet satış süreçlerinin yürütülmesi, pazarlama analiz çalışmalarının yürütülmesi, sözleşme süreçlerinin yürütülmesi, yetkili kişi, kurum ve kuruluşlara bilgi verilmesi, hukuki uyuşmazlıkların giderilmesi, saklama ve arşiv faaliyetlerinin yürütülmesi, risk yönetimi süreçlerinin yürütülmesi, reklam/kampanya/promosyon süreçlerinin yürütülmesi, ticari elektronik ileti gönderebilmesi, firma/ürün/hizmetlere bağlılık süreçlerinin yürütülmesi, iletişim faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile işlenecektir.

D. Potansiyel Müşterilerimiz

Gerçek kişi müşterilerimizin veya tüzel kişi müşterilerimizin yetkililerinin ve/veya çalışanlarının kimlik bilgileri, iletişim bilgileri, müşteri işlemi bilgileri, pazarlama bilgileri; mal/hizmet satış süreçlerinin yönetilmesi, sözleşme süreçlerinin yürütülmesi, reklam/kampanya/promosyon süreçlerinin yürütülmesi, ticari elektronik ileti gönderebilmesi, pazarlama analiz çalışmalarının yürütülmesi amaçları ile işlenecektir.


E. Çözüm Ortaklarımız

Gerçek kişi çözüm ortaklarımızın veya tüzel kişi çözüm ortaklarımızın yetkililerinin ve/veya çalışanlarının kimlik bilgileri, iletişim bilgileri, bayi işlemi bilgileri (sipariş bilgisi vb.), finans bilgileri (bilanço bilgileri vb.), hukuki işlem bilgileri, pazarlama bilgileri (alışveriş geçmişi bilgileri); faaliyetlerin mevzuata uygun yürütülmesi, finans ve muhasebe işlerinin yürütülmesi, iş faaliyetlerinin yürütülmesi/denetimi, lojistik faaliyetlerinin yürütülmesi, mal/hizmet satış sonrası destek hizmetlerinin yürütülmesi, mal/hizmet satış süreçlerinin yürütülmesi, pazarlama analiz çalışmalarının yürütülmesi, sözleşme süreçlerinin yürütülmesi, yetkili kişi, kurum ve kuruluşlara bilgi verilmesi, hukuki uyuşmazlıkların giderilmesi, saklama ve arşiv faaliyetlerinin yürütülmesi, risk yönetimi süreçlerinin yürütülmesi, reklam/kampanya/promosyon süreçlerinin yürütülmesi, ticari elektronik ileti gönderebilmesi, son tüketiciye hizmet süreçlerinin yürütülmesi, iletişim faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile işlenecektir.

F. Tedarikçi Çalışanımız

Tedarikçi çalışanımızın kimlik bilgileri, iletişim bilgileri, mesleki deneyim bilgileri (ör. meslek içi eğitim bilgileri); iletişim faaliyetlerinin yürütülmesi, İş faaliyetlerinin yürütülmesi/denetimi, Tedarik zinciri yönetimi süreçlerinin yürütülmesi, Lojistik faaliyetlerinin yürütülmesi, Faaliyetlerin mevzuata uygun yürütülmesi, İş sağlığı/güvenliği faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile işlenecektir.

G. Tedarikçi Yetkilimiz

Gerçek kişi tedarikçilerimizin veya tüzel kişi tedarikçi yetkililerimizin kimlik bilgileri, iletişim bilgileri, müşteri işlemi bilgileri, finans bilgileri, pazarlama bilgileri, hukuki işlem bilgileri; İş faaliyetlerinin yürütülmesi/denetimi, mal/hizmet satın alım süreçlerinin yürütülmesi, Finans ve muhasebe işlerinin yürütülmesi, Sözleşme süreçlerinin yürütülmesi, Yatırım süreçlerinin yürütülmesi, Hukuk işlerinin takibi ve yürütülmesi amaçları ile işlenecektir.

2) Kişisel Verilerinizin Toplanma Yöntemleri Nelerdir?

Yukarıda kategoriler halinde belirtilen kişisel verileriniz; sipariş formları, sözleşmeler, ziyaretçi formları gibi fiziki yollarla veya bilgi sistemleri ve elektronik cihazlar (ör. telekomünikasyon altyapısı, bilgisayar ve telefonlar), üçüncü taraflar, web sitemiz ve ilgili kişi tarafından beyan edilen diğer belgeler vasıtasıyla otomatik olan veya otomatik olmayan yollarla toplanmaktadır.

3) Kişisel Verilerinizi Ne Kadar Süre Muhafaza Ediyoruz?

Yukarıda kategoriler halinde belirtilen kişisel verileriniz, ilgili mevzuatta bir sure öngörülmüşse öngörülen süre kadar; eğer süre öngörülmemiş ise meşru menfaatimiz devam ettiği süre boyunca aşağıdaki kriterler göz önüne alınarak saklanmaktadır.
1.    Hipotenüs uygulamaları
2.    Uygulanan ticari teamüller
3.    İlgili mevzuatta öngörülen zamanaşımı süreleri
İşbu süreler sonunda saklanan kişisel veriler silinmekte, yok edilmekte veya anonim hale getirmektedir.

4) Kişisel Verilerinizin Toplanmasının Hukuki Sebebi Nedir?

Kişisel verileriniz, Hipotenüs Elektronik Ticaret ve Yazılım Teknolojileri A.Ş. tarafından; yukarıda açıklanan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda KVKK’nın 5. maddesinde belirtilmiş olan;
1.     Kanunlarda açıkça öngörülmesi,
2.     Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla; sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması,
3.     Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması,  Bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlemenin zorunlu olması, İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.
4.    Çözüm Ortaklarımızın Müşterilerimizin ve Potansiyel Müşterilerimizin Kimlik ve iletişim verileri, açık rızalarına dayanılarak reklam, kampanya, tanıtım yapılması ve ticari elektronik ileti gönderilebilmesi amaçlarıyla işlenecektir. Sizlerin her zaman reklam, kampanya, tanıtım yapılması ve ticari elektronik ileti gönderilebilmesi faaliyetlerimiz konusunda iletişim kurulmasının durdurulmasını isteme, açık rızanızı geri çekme hakkınız mevcuttur.
Bundan sonra reklam, kampanya, tanıtım yapılması ve ticari elektronik ileti gönderilebilmesi faaliyetleri için iletişim kurulmasını istemiyorsanız bizimle paylaştığınız iletişim bilgileri üzerinden iptal hakkınızı kullanabilirsiniz.

5) Kişisel Verilerinizi Üçüncü Bir Kişiye Aktarıyor Muyuz?

1.    Ziyaretçilerimize ait kişisel veriler, hukuki uyuşmazlıkların giderilmesi amacıyla ve ilgili mevzuat gereği talep edilmesi halinde kolluk kuvvetleri ve adli makamlarla paylaşılabilecektir.
2.    Çevrimiçi ziyaretçilerimize ait kişisel veriler, hukuki uyuşmazlıkların giderilmesi amacıyla ve ilgili mevzuat gereği talep edilmesi halinde adli makamlar ve yetkili kamu kurum ve kuruluşları ile paylaşılabilecektir.
3.    Müşterilerimize ait kişisel veriler, yasal düzenlemelerin öngördüğü kapsamda, hukuk işlerinin takibi ve yürütülmesi, faaliyetlerin mevzuata uygun yürütülmesi, yetkili kişi, kurum ve kuruluşlara bilgi verilmesi amacıyla yetkili kamu kurum ve kuruluşlarına; iş faaliyetlerinin yürütülmesi/denetimi, risk yönetimi süreçlerinin yürütülmesi, hizmetlerimizin gereği gibi ifa edilebilmesi amacıyla gerekli olduğu ölçüde topluluk şirketlerimize, çözüm ortaklarımıza, kargo şirketlerine, tedarikçilere, bankalara ve mali müşavirimize aktarılmaktadır. Ayrıca söz konusu kişisel veriler, ileride çıkabilecek hukuki uyuşmazlıklarda delil olarak kullanılabilmesi amacıyla hizmet aldığımız hukuk bürosuna ve adli makamlara aktarılabilecektir.
4.    Potansiyel müşterilerimize ait kişisel veriler, hizmetlerimizin gereği gibi ifa edilebilmesi amacıyla gerekli olduğu ölçüde çözüm ortaklarımıza ve ileride çıkabilecek hukuki uyuşmazlıklarda delil olarak kullanılabilmesi amacıyla hizmet aldığımız hukuk bürosuna ve adli makamlara aktarılabilecektir.
5.    Çözüm ortaklarımıza ait kişisel veriler, yasal düzenlemelerin öngördüğü kapsamda, faaliyetlerin mevzuata uygun yürütülmesi, yetkili kişi, kurum ve kuruluşlara bilgi verilmesi amacıyla yetkili kamu kurum ve kuruluşlarına; iş faaliyetlerinin yürütülmesi/denetimi, risk yönetimi süreçlerinin yürütülmesi, hukuk işlerinin takibi ve yürütülmesi, hizmetlerimizin gereği gibi ifa edilebilmesi amacıyla gerekli olduğu ölçüde çözüm ortaklarımıza, kargo şirketlerine, tedarikçilere, bankalara aktarılmaktadır. Ayrıca söz konusu kişisel veriler, ileride çıkabilecek hukuki uyuşmazlıklarda delil olarak kullanılabilmesi amacıyla hizmet aldığımız hukuk bürosuna ve adli makamlara aktarılabilir.
6.    Tedarikçi çalışanımıza ait kişisel veriler, yasal düzenlemenin öngördüğü kapsamda, faaliyetlerin mevzuata uygun yürütülmesi, yetkili kişi, kurum ve kuruluşlara bilgi verilmesi, hukuk işlerinin takibi ve yürütülmesi iş faaliyetlerinin yürütülmesi/denetimi amaçlarıyla yetkili kamu kurum ve kuruluşlarına; hizmetin gereği gibi ifa edilebilmesi amacıyla gerekli olduğu ölçüde topluluk şirketlerine, kargo şirketlerine, tedarikçilere, mali müşavirlik ofisimize ve bankalara aktarılmaktadır. Ayrıca söz konusu kişisel veriler, ileride çıkabilecek hukuki uyuşmazlıklarda delil olarak kullanılabilmesi amacıyla hizmet aldığımız hukuk bürosuna ve adli makamlara aktarılabilir.
7.    Tedarikçi yetkilimize ait kişisel veriler, yasal düzenlemelerin öngördüğü kapsamda, faaliyetlerin mevzuata uygun yürütülmesi, hukuk işlerinin takibi ve yürütülmesi, yetkili kişi, kurum ve kuruluşlara bilgi verilmesi, iş faaliyetlerinin yürütülmesi/denetimi amacıyla yetkili kamu kurum ve kuruluşlarına; hizmetin gereği gibi ifa edilebilmesi amacıyla gerekli olduğu ölçüde topluluk şirketlerine, tedarikçilere, kargo şirketlerine, bankalara ve mali müşavirimize aktarılmaktadır. Ayrıca söz konusu kişisel veriler, ileride çıkabilecek hukuki uyuşmazlıklarda delil olarak kullanılabilmesi amacıyla hizmet aldığımız hukuk bürosuna ve adli makamlara aktarılabilecektir.

6) Kişisel Verilerinizi Yurt Dışına Aktarıyor muyuz?

KVKK’nın 9. maddesi çerçevesindeki kurallara dayanarak yurtdışındaki üçüncü kişilerle, iş ortaklarımızla / tedarikçilerimizle paylaşılabilir.

7) Kişisel Verileriniz ile İlgili Haklarınızı Nasıl Kullanabilirsiniz?

Düzeltme Hakkı: Yanlış olduğunu düşündüğünüz herhangi bir kişisel verileriniz mevcut ise, şirketimizden bunun düzeltilmesini talep etme hakkınız vardır. Aynı zamanda eksik olduğunu düşündüğünüz herhangi bir kişisel veriniz mevcut ise, şirketimizden bunun tamamlanmasını talep etme hakkınız da bulunmaktadır.
Erişim Hakkı: Şirketimizden kişisel verilerinizin kopyasını talep etme hakkınız vardır. Bu faaliyet için sizlerden bir miktar ödeme talep edilebilir.
Rızanızı Geri Çekme: Şirketimize vermiş olduğunuz açık rızanızın geri çekilmesinden önce rızaya dayalı olarak gerçekleştirilen işleme faaliyetinin hukuka uygunluğu etkilenmeden, herhangi bir zamanda rızayı geri çekme hakkınız vardır.
Unutulma Hakkı: Belirli durumlarda şirketimizden kişisel verilerinizin silinmesini talep etme hakkınız vardır.
Veri Taşınabilirlik Hakkı: Belirli durumlarda şirketimizden, elde ettiğimiz kişisel verilerinizin başka bir organizasyona veya direkt size aktarılmasını talep etme hakkınız vardır.
İşleme Sürecini Sınırlama Hakkı: Belirli durumlarda şirketimizden kişisel verilerinizin işlenmesinin sınırlanmasını talep etme hakkınız vardır.
İşleme Sürecine İtiraz Hakkı: Belirli durumlarda şirketimizden kişisel verilerinizin işlenmesine itiraz etme hakkınız vardır.
Bir Denetim Makamına Şikayette Bulunma Hakkı: Kişisel verilerinizi geçerli veri koruma yönergelerine aykırı olarak işlediğimiz kanaatindeyseniz, öncelikle Avrupa Birliği’nde yaşıyorsanız mutat meskeniniz veya işyeriniz olan veya veri koruma ihlalinin gerçekleştiğini düşündüğünüz Üye Ülke’deki ilgili denetim düzenleyici otorite olmak üzere, yetkili düzenleyici otoritede şikâyette bulunmak haklarına sahipsiniz.
Yukarıda bahsedilen haklarla ilgili talepleriniz ile KVKK’nın ilgili kişilerin haklarını düzenleyen 11. maddesi kapsamındaki taleplerinizi Hipotenüs Elektronik Ticaret ve Yazılım Teknolojileri A.Ş.’ne ait “http://www.hipotenus.com.tr” adresinde yer alan “Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ” uyarınca sizlere kolaylık sağlaması adına hazırlanan “Veri Sorumlusuna Başvuru Formu” aracılığıyla bizlere iletebilirsiniz.

Veri Sorumlusu: Hipotenüs Elektronik Ticaret ve Yazılım Teknolojileri A.Ş.
Adres: Uludağ Üniversitesi ULUTEK Teknoloji Geliştirme Bölgesi K:2 D:234 Görükle Nilüfer/BURSA
Mail: bilgi@hipotenus.com.tr

marjin.com.tr
ekolonline.com
armagangiyim.com.tr
ekocak.com
celebiogullari.com.tr
kocakbaklava.com.tr
aksesuarix.com
farukgulluoglu.com.tr
mismarsanalmarket.com
ismont.com.tr
sokakbutik.com
selengiyim.com
peysan.com.tr
teddukkan.com.tr
temin.com.tr
krispykreme.com.tr
hacihasanogullari.com.tr
centone.com.tr
nedocollection.com
kuz.com
safiraltin.com
diyanet.gov.tr
maygoldcom.tr
tulycraft.com
newobsessions.com
kitapsan.com.tr
kostumce.com
organikevde.com
artikeldeko.com.tr
nautilusconcept.com
benkabeekeeping.com
italiana.com.tr
berkcorap.com.tr
aydinyayinlari.com.tr
sanayimalzemeleri.com
myform.com.tr
ardaspor.com.tr
inna.com.tr
eksenuydu.com
muhtesemtesisleri.com
nofuturewear.com
cerezpinari.com
kuafordepo.com
eastmarine.com.tr
lively.com.tr
printix.com.tr
sadekravat.com
stil44.com
kaptanjunior.com
kazancisuturunleri.com
partidolu.com
celikkardesleravm.com
ugursaatcilik.com
mobilyakeyfi.com
avmpark.com.tr
yildirimlargiyim.com.tr
hijyenmarket.net
aktashobi.com
modex.com.tr
yilbasimalzemeleri.com
kaleeticaret.com
vayro.com.tr
eeose.com
dentalx.com.tr
starkaravan.com
ipekisonline.com
b2b.salcano.com
tavukdunyasi.umurbasim.com.tr
karchermarket-firatelektrik.com
lookadikoy.com
bilungold.com
harrysofaspinal.com
enjoyistanbul.com
burhansaglam.com
mylamp.com.tr
gunduzoglu.com.tr
nacaroglubaklava.com.tr
kaptanbalik.com.tr
karebanyomarket.com
uysisguvenligi.com.tr
İŞLETMENİZ İÇİN DOĞRU PLANI SEÇİN

İşletmenizi, ürünlerinizi ve hedeflerinizi belirleyerek en doğru paketi seçmek için aşağıdaki paket planlarına göz atın.
Hangi paket planının sizin için doğru seçim olacağı hakkındaki detaylar için size yardımcı olmak adına Hipotenüs Ekibi olarak her zaman buradayız!

+2 Ay Lisans
E-GİRİŞİMCİ
E-GİRİŞİMCİ
6.250
2.499
  • Yok+2 Ay Ek Lisans
  • YokHediye iOS App
  • YokHediye Android App
  • 1000 GB / YılTrafik / Bandwidth
  • SınırsızWeb Alanı & Database Alanı
  • 10 AdetE-Posta Hesabı
  • VarSSD Bulut Sunucu
  • OpsiyonelÖzel Konsept Temalar
  • SınırsızÜrün Adedi
  • B2CModel
  • VarSınırsız Telefon ve Ticket Desteği
  • VarSeo (Arama Motoru Optimizasyonu)
  • VarMobil Uyumlu Hazır Temalar (Responsive)
  • VarVaryant (Ek Seçenek) Yönetimi
  • VarVaryantlara Farklı Fiyat Verebilme
  • VarSınırsız Kategori Ekleme
  • VarÜrünleri Zoom İle Büyültme
  • VarSSL Sertifikası
  • VarExcel İle Ürün Yükleme
  • VarÜrünleri Excel’e Aktarma
  • VarFırsat Ürünleri Slideri
  • VarSlide Banner Yönetimi
  • VarÜcretsiz Yedekleme
  • VarSosyal Medya Pazarlama
  • VarGelişmiş Kargo Yönetimi
  • VarKargo Takip Modülü
  • VarÜrün Tavsiye Etme
  • VarÜrün Yorumlama
  • VarDetaylı Sipariş Takibi
  • VarSite İçi Optimizasyon
  • VarResimleri Sonradan Yükleme Sistemi
  • Varİçerik Yönetimi
  • VarMüşterilere Min. ve Max. Alım Miktarları Belirleme
  • VarGelişmiş Seo
  • YokYönetici Yetkilendirme
  • YokToplu Ürün Güncelleme
  • YokSanalpos Tüm Bankalar
  • Yokİlgili Ürün Tanımlama
  • YokStokta Olmasa Bile Satış Yapma Modülü
  • YokSınırsız Ürün İçeriği Ekleyebilme
  • YokÜyeleri Excel’e Aktarma
  • YokExcel ile Üye Yükleme
  • YokHtml ile Sayfa İçeriği Girme (Kategori, Marka)
  • YokBlog Yönetimi
  • YokDetaylı Filtreleme
  • YokTeknik Detaylar İle Filtreleme
  • OpsiyonelMüşteriyle Mesajlaşma Modülü
  • YokSipariş Kargo Etiketi Yazdırma
  • YokEtiket Tanımlama
  • YokÜrünleri Etiketlere Atama
  • YokBayilere Min. Ve Max. Alım Miktarları Belirleme
  • YokYabancı Dil
  • OpsiyonelResponsive Özel Tasarım Hizmeti
  • OpsiyonelÜrün Listelemede 2. Resmi Getirebilme
  • VarHavale İle Ödeme
  • VarKapıda Ödeme
  • YokKredi Kartı İle Ödeme
  • Yok3D Secure İle Ödeme
  • Yok3D Seçeneğini Müşteriye Bırakma
  • YokPayBull ile Ödeme
  • YokBirleşik Ödeme Payzee ile Ödeme
  • YokPayTR ile Ödeme
  • YokHepsipay ile Ödeme
  • YokIyzico ile Ödeme
  • YokPayU ile Ödeme
  • YokGarantiPay ile Ödeme
  • YokIpara ile Ödeme
  • YokNKolay ile Ödeme
  • YokAlışverişsiz Tahsilat Modülü
  • YokYabancı Para Birimleri
  • VarÖzel Tasarlanmış Sipariş Adımları
  • VarÜyeliksiz Alışveriş
  • VarMin. Sipariş Tutarı Kontrolü
  • VarGelişmiş Sipariş Raporlama
  • YokFacebook İle Alışveriş
  • YokSipariş Düzenleme
  • VarKargo Ücretsiz Ürün Tanımlayabilme
  • YokOransal Hediye Çeki Oluşturma
  • YokÜyelere Ürün Bazında İndirim Sağlama
  • Yokİl Bazında Farklı Kargo Ücretleri Belirleme
  • YokÜrün Bazında Farklı Taksit Sayısı Belirleme
  • YokÜrün Bazında Özel İndirim
  • YokÜrün, Kategori Veya Markaya Özel Hediye Çeki
  • YokÜrün Bazında Farklı Kargo Ücreti Tanımlama
  • YokBelirli Tutar Üzerine Kargo Ücreti Kaldırma
  • Yokİlişkili Ürünler
  • YokÜründe Adet Bazında Yüzde İndirimi Sağlama
  • YokÜlke Bazında Farklı Kargo Ücretleri Belirleme
  • YokX Al Y Öde
  • YokSepette X ürün veya Ürünlere Y TL. İndirim
  • YokSepette X ürün veya Ürünlere %Y İndirim
  • YokSepette X Etiketli Ürünlere Y TL. İndirim
  • YokSepette X Etiketli Ürünlere %Y İndirim
  • YokÖzel Kurallı İndirim Çeki Oluşturma
  • YokSepete Özel Kampanyalar
  • VarAnalytics Entegrasyonu
  • VarAdwords Dönüşüm İzleme
  • VarFacebook Dönüşüm İzleme
  • YokSchema.org Kullanımı İmkanı
  • YokMuhasebe Programları İle Entegrasyon
  • YokTedarikçi Xml Entegrasyonu
  • YokFırsat Siteleri İle Entegrasyon
  • YokFiyat Karşılaştırma Siteleri İle Entegrasyon
  • YokDışarıya Xml Verme
  • YokDetaylı Web Servis Kullanımı
  • YokYurtiçi Kargo Entegrasyonu
  • YokUps Kargo Entegrasyonu
  • YokAras Kargo Entegrasyonu
  • YokMng Kargo Entegrasyonu
Tüm Detaylar
+2 Ay Lisans
E-DÜKKAN
E-DÜKKAN
12.000
4.799
  • Yok+2 Ay Ek Lisans
  • YokHediye iOS App
  • YokHediye Android App
  • 2000 GB / YılTrafik / Bandwidth
  • SınırsızWeb Alanı & Database Alanı
  • 25 AdetE-Posta Hesabı
  • VarSSD Bulut Sunucu
  • OpsiyonelÖzel Konsept Temalar
  • SınırsızÜrün Adedi
  • B2CModel
  • VarSınırsız Telefon ve Ticket Desteği
  • VarSeo (Arama Motoru Optimizasyonu)
  • VarMobil Uyumlu Hazır Temalar (Responsive)
  • VarVaryant (Ek Seçenek) Yönetimi
  • VarVaryantlara Farklı Fiyat Verebilme
  • VarSınırsız Kategori Ekleme
  • VarÜrünleri Zoom İle Büyültme
  • VarSSL Sertifikası
  • VarExcel İle Ürün Yükleme
  • VarÜrünleri Excel’e Aktarma
  • VarFırsat Ürünleri Slideri
  • VarSlide Banner Yönetimi
  • VarÜcretsiz Yedekleme
  • VarSosyal Medya Pazarlama
  • VarGelişmiş Kargo Yönetimi
  • VarKargo Takip Modülü
  • VarÜrün Tavsiye Etme
  • VarÜrün Yorumlama
  • VarDetaylı Sipariş Takibi
  • VarSite İçi Optimizasyon
  • VarResimleri Sonradan Yükleme Sistemi
  • Varİçerik Yönetimi
  • VarMüşterilere Min. ve Max. Alım Miktarları Belirleme
  • VarGelişmiş Seo
  • VarYönetici Yetkilendirme
  • VarToplu Ürün Güncelleme
  • VarSanalpos Tüm Bankalar
  • Varİlgili Ürün Tanımlama
  • VarStokta Olmasa Bile Satış Yapma Modülü
  • VarSınırsız Ürün İçeriği Ekleyebilme
  • VarÜyeleri Excel’e Aktarma
  • VarExcel ile Üye Yükleme
  • VarHtml ile Sayfa İçeriği Girme (Kategori, Marka)
  • OpsiyonelBlog Yönetimi
  • YokDetaylı Filtreleme
  • YokTeknik Detaylar İle Filtreleme
  • OpsiyonelMüşteriyle Mesajlaşma Modülü
  • YokSipariş Kargo Etiketi Yazdırma
  • YokEtiket Tanımlama
  • YokÜrünleri Etiketlere Atama
  • YokBayilere Min. Ve Max. Alım Miktarları Belirleme
  • OpsiyonelYabancı Dil
  • OpsiyonelResponsive Özel Tasarım Hizmeti
  • OpsiyonelÜrün Listelemede 2. Resmi Getirebilme
  • VarHavale İle Ödeme
  • VarKapıda Ödeme
  • VarKredi Kartı İle Ödeme
  • Var3D Secure İle Ödeme
  • Var3D Seçeneğini Müşteriye Bırakma
  • VarPayBull ile Ödeme
  • VarBirleşik Ödeme Payzee ile Ödeme
  • VarPayTR ile Ödeme
  • VarHepsipay ile Ödeme
  • VarIyzico ile Ödeme
  • VarPayU ile Ödeme
  • VarGarantiPay ile Ödeme
  • VarIpara ile Ödeme
  • VarNKolay ile Ödeme
  • OpsiyonelAlışverişsiz Tahsilat Modülü
  • YokYabancı Para Birimleri
  • VarÖzel Tasarlanmış Sipariş Adımları
  • VarÜyeliksiz Alışveriş
  • VarMin. Sipariş Tutarı Kontrolü
  • VarGelişmiş Sipariş Raporlama
  • VarFacebook İle Alışveriş
  • YokSipariş Düzenleme
  • VarKargo Ücretsiz Ürün Tanımlayabilme
  • YokOransal Hediye Çeki Oluşturma
  • YokÜyelere Ürün Bazında İndirim Sağlama
  • Yokİl Bazında Farklı Kargo Ücretleri Belirleme
  • YokÜrün Bazında Farklı Taksit Sayısı Belirleme
  • YokÜrün Bazında Özel İndirim
  • YokÜrün, Kategori Veya Markaya Özel Hediye Çeki
  • YokÜrün Bazında Farklı Kargo Ücreti Tanımlama
  • YokBelirli Tutar Üzerine Kargo Ücreti Kaldırma
  • Yokİlişkili Ürünler
  • YokÜründe Adet Bazında Yüzde İndirimi Sağlama
  • YokÜlke Bazında Farklı Kargo Ücretleri Belirleme
  • YokX Al Y Öde
  • YokSepette X ürün veya Ürünlere Y TL. İndirim
  • YokSepette X ürün veya Ürünlere %Y İndirim
  • YokSepette X Etiketli Ürünlere Y TL. İndirim
  • YokSepette X Etiketli Ürünlere %Y İndirim
  • YokÖzel Kurallı İndirim Çeki Oluşturma
  • YokSepete Özel Kampanyalar
  • VarAnalytics Entegrasyonu
  • VarAdwords Dönüşüm İzleme
  • VarFacebook Dönüşüm İzleme
  • YokSchema.org Kullanımı İmkanı
  • YokMuhasebe Programları İle Entegrasyon
  • YokTedarikçi Xml Entegrasyonu
  • YokFırsat Siteleri İle Entegrasyon
  • YokFiyat Karşılaştırma Siteleri İle Entegrasyon
  • YokDışarıya Xml Verme
  • YokDetaylı Web Servis Kullanımı
  • YokYurtiçi Kargo Entegrasyonu
  • YokUps Kargo Entegrasyonu
  • YokAras Kargo Entegrasyonu
  • YokMng Kargo Entegrasyonu
Tüm Detaylar
+2 Ay Lisans
E-MAĞAZA
E-MAĞAZA
14.500
5.799
  • Yok+2 Ay Ek Lisans
  • YokHediye iOS App
  • YokHediye Android App
  • 3000 GB / YılTrafik / Bandwidth
  • SınırsızWeb Alanı & Database Alanı
  • 50 AdetE-Posta Hesabı
  • VarSSD Bulut Sunucu
  • OpsiyonelÖzel Konsept Temalar
  • SınırsızÜrün Adedi
  • B2B + B2CModel
  • VarSınırsız Telefon ve Ticket Desteği
  • VarSeo (Arama Motoru Optimizasyonu)
  • VarMobil Uyumlu Hazır Temalar (Responsive)
  • VarVaryant (Ek Seçenek) Yönetimi
  • VarVaryantlara Farklı Fiyat Verebilme
  • VarSınırsız Kategori Ekleme
  • VarÜrünleri Zoom İle Büyültme
  • VarSSL Sertifikası
  • VarExcel İle Ürün Yükleme
  • VarÜrünleri Excel’e Aktarma
  • VarFırsat Ürünleri Slideri
  • VarSlide Banner Yönetimi
  • VarÜcretsiz Yedekleme
  • VarSosyal Medya Pazarlama
  • VarGelişmiş Kargo Yönetimi
  • VarKargo Takip Modülü
  • VarÜrün Tavsiye Etme
  • VarÜrün Yorumlama
  • VarDetaylı Sipariş Takibi
  • VarSite İçi Optimizasyon
  • VarResimleri Sonradan Yükleme Sistemi
  • Varİçerik Yönetimi
  • VarMüşterilere Min. ve Max. Alım Miktarları Belirleme
  • VarGelişmiş Seo
  • VarYönetici Yetkilendirme
  • VarToplu Ürün Güncelleme
  • VarSanalpos Tüm Bankalar
  • Varİlgili Ürün Tanımlama
  • VarStokta Olmasa Bile Satış Yapma Modülü
  • VarSınırsız Ürün İçeriği Ekleyebilme
  • VarÜyeleri Excel’e Aktarma
  • VarExcel ile Üye Yükleme
  • VarHtml ile Sayfa İçeriği Girme (Kategori, Marka)
  • OpsiyonelBlog Yönetimi
  • VarDetaylı Filtreleme
  • VarTeknik Detaylar İle Filtreleme
  • VarMüşteriyle Mesajlaşma Modülü
  • VarSipariş Kargo Etiketi Yazdırma
  • VarEtiket Tanımlama
  • VarÜrünleri Etiketlere Atama
  • VarBayilere Min. Ve Max. Alım Miktarları Belirleme
  • OpsiyonelYabancı Dil
  • OpsiyonelResponsive Özel Tasarım Hizmeti
  • OpsiyonelÜrün Listelemede 2. Resmi Getirebilme
  • VarHavale İle Ödeme
  • VarKapıda Ödeme
  • VarKredi Kartı İle Ödeme
  • Var3D Secure İle Ödeme
  • Var3D Seçeneğini Müşteriye Bırakma
  • VarPayBull ile Ödeme
  • VarBirleşik Ödeme Payzee ile Ödeme
  • VarPayTR ile Ödeme
  • VarHepsipay ile Ödeme
  • VarIyzico ile Ödeme
  • VarPayU ile Ödeme
  • VarGarantiPay ile Ödeme
  • VarIpara ile Ödeme
  • VarNKolay ile Ödeme
  • OpsiyonelAlışverişsiz Tahsilat Modülü
  • YokYabancı Para Birimleri
  • VarÖzel Tasarlanmış Sipariş Adımları
  • VarÜyeliksiz Alışveriş
  • VarMin. Sipariş Tutarı Kontrolü
  • VarGelişmiş Sipariş Raporlama
  • VarFacebook İle Alışveriş
  • YokSipariş Düzenleme
  • VarKargo Ücretsiz Ürün Tanımlayabilme
  • VarOransal Hediye Çeki Oluşturma
  • VarÜyelere Ürün Bazında İndirim Sağlama
  • Varİl Bazında Farklı Kargo Ücretleri Belirleme
  • VarÜrün Bazında Farklı Taksit Sayısı Belirleme
  • VarÜrün Bazında Özel İndirim
  • VarÜrün, Kategori Veya Markaya Özel Hediye Çeki
  • VarÜrün Bazında Farklı Kargo Ücreti Tanımlama
  • VarBelirli Tutar Üzerine Kargo Ücreti Kaldırma
  • Varİlişkili Ürünler
  • OpsiyonelÜründe Adet Bazında Yüzde İndirimi Sağlama
  • YokÜlke Bazında Farklı Kargo Ücretleri Belirleme
  • YokX Al Y Öde
  • YokSepette X ürün veya Ürünlere Y TL. İndirim
  • YokSepette X ürün veya Ürünlere %Y İndirim
  • YokSepette X Etiketli Ürünlere Y TL. İndirim
  • YokSepette X Etiketli Ürünlere %Y İndirim
  • YokÖzel Kurallı İndirim Çeki Oluşturma
  • YokSepete Özel Kampanyalar
  • VarAnalytics Entegrasyonu
  • VarAdwords Dönüşüm İzleme
  • VarFacebook Dönüşüm İzleme
  • YokSchema.org Kullanımı İmkanı
  • OpsiyonelMuhasebe Programları İle Entegrasyon
  • OpsiyonelTedarikçi Xml Entegrasyonu
  • OpsiyonelFırsat Siteleri İle Entegrasyon
  • VarFiyat Karşılaştırma Siteleri İle Entegrasyon
  • VarDışarıya Xml Verme
  • OpsiyonelDetaylı Web Servis Kullanımı
  • VarYurtiçi Kargo Entegrasyonu
  • VarUps Kargo Entegrasyonu
  • VarAras Kargo Entegrasyonu
  • VarMng Kargo Entegrasyonu
Tüm Detaylar
+2 Ay Lisans
E-İŞLETME
E-İŞLETME
19.500
8.990
  • Var+2 Ay Ek Lisans
  • VarHediye iOS App
  • VarHediye Android App
  • 5000 GB / YılTrafik / Bandwidth
  • SınırsızWeb Alanı & Database Alanı
  • 100 AdetE-Posta Hesabı
  • VarSSD Bulut Sunucu
  • OpsiyonelÖzel Konsept Temalar
  • SınırsızÜrün Adedi
  • B2B + B2CModel
  • VarSınırsız Telefon ve Ticket Desteği
  • VarSeo (Arama Motoru Optimizasyonu)
  • VarMobil Uyumlu Hazır Temalar (Responsive)
  • VarVaryant (Ek Seçenek) Yönetimi
  • VarVaryantlara Farklı Fiyat Verebilme
  • VarSınırsız Kategori Ekleme
  • VarÜrünleri Zoom İle Büyültme
  • VarSSL Sertifikası
  • VarExcel İle Ürün Yükleme
  • VarÜrünleri Excel’e Aktarma
  • VarFırsat Ürünleri Slideri
  • VarSlide Banner Yönetimi
  • VarÜcretsiz Yedekleme
  • VarSosyal Medya Pazarlama
  • VarGelişmiş Kargo Yönetimi
  • VarKargo Takip Modülü
  • VarÜrün Tavsiye Etme
  • VarÜrün Yorumlama
  • VarDetaylı Sipariş Takibi
  • VarSite İçi Optimizasyon
  • VarResimleri Sonradan Yükleme Sistemi
  • Varİçerik Yönetimi
  • VarMüşterilere Min. ve Max. Alım Miktarları Belirleme
  • VarGelişmiş Seo
  • VarYönetici Yetkilendirme
  • VarToplu Ürün Güncelleme
  • VarSanalpos Tüm Bankalar
  • Varİlgili Ürün Tanımlama
  • VarStokta Olmasa Bile Satış Yapma Modülü
  • VarSınırsız Ürün İçeriği Ekleyebilme
  • VarÜyeleri Excel’e Aktarma
  • VarExcel ile Üye Yükleme
  • VarHtml ile Sayfa İçeriği Girme (Kategori, Marka)
  • OpsiyonelBlog Yönetimi
  • VarDetaylı Filtreleme
  • VarTeknik Detaylar İle Filtreleme
  • VarMüşteriyle Mesajlaşma Modülü
  • VarSipariş Kargo Etiketi Yazdırma
  • VarEtiket Tanımlama
  • VarÜrünleri Etiketlere Atama
  • VarBayilere Min. Ve Max. Alım Miktarları Belirleme
  • OpsiyonelYabancı Dil
  • OpsiyonelResponsive Özel Tasarım Hizmeti
  • OpsiyonelÜrün Listelemede 2. Resmi Getirebilme
  • VarHavale İle Ödeme
  • VarKapıda Ödeme
  • VarKredi Kartı İle Ödeme
  • Var3D Secure İle Ödeme
  • Var3D Seçeneğini Müşteriye Bırakma
  • VarPayBull ile Ödeme
  • VarBirleşik Ödeme Payzee ile Ödeme
  • VarPayTR ile Ödeme
  • VarHepsipay ile Ödeme
  • VarIyzico ile Ödeme
  • VarPayU ile Ödeme
  • VarGarantiPay ile Ödeme
  • VarIpara ile Ödeme
  • VarNKolay ile Ödeme
  • OpsiyonelAlışverişsiz Tahsilat Modülü
  • OpsiyonelYabancı Para Birimleri
  • VarÖzel Tasarlanmış Sipariş Adımları
  • VarÜyeliksiz Alışveriş
  • VarMin. Sipariş Tutarı Kontrolü
  • VarGelişmiş Sipariş Raporlama
  • VarFacebook İle Alışveriş
  • VarSipariş Düzenleme
  • VarKargo Ücretsiz Ürün Tanımlayabilme
  • VarOransal Hediye Çeki Oluşturma
  • VarÜyelere Ürün Bazında İndirim Sağlama
  • Varİl Bazında Farklı Kargo Ücretleri Belirleme
  • VarÜrün Bazında Farklı Taksit Sayısı Belirleme
  • VarÜrün Bazında Özel İndirim
  • VarÜrün, Kategori Veya Markaya Özel Hediye Çeki
  • VarÜrün Bazında Farklı Kargo Ücreti Tanımlama
  • VarBelirli Tutar Üzerine Kargo Ücreti Kaldırma
  • Varİlişkili Ürünler
  • VarÜründe Adet Bazında Yüzde İndirimi Sağlama
  • OpsiyonelÜlke Bazında Farklı Kargo Ücretleri Belirleme
  • VarX Al Y Öde
  • VarSepette X ürün veya Ürünlere Y TL. İndirim
  • VarSepette X ürün veya Ürünlere %Y İndirim
  • VarSepette X Etiketli Ürünlere Y TL. İndirim
  • VarSepette X Etiketli Ürünlere %Y İndirim
  • VarÖzel Kurallı İndirim Çeki Oluşturma
  • VarSepete Özel Kampanyalar
  • VarAnalytics Entegrasyonu
  • VarAdwords Dönüşüm İzleme
  • VarFacebook Dönüşüm İzleme
  • OpsiyonelSchema.org Kullanımı İmkanı
  • OpsiyonelMuhasebe Programları İle Entegrasyon
  • OpsiyonelTedarikçi Xml Entegrasyonu
  • VarFırsat Siteleri İle Entegrasyon
  • VarFiyat Karşılaştırma Siteleri İle Entegrasyon
  • VarDışarıya Xml Verme
  • OpsiyonelDetaylı Web Servis Kullanımı
  • VarYurtiçi Kargo Entegrasyonu
  • VarUps Kargo Entegrasyonu
  • VarAras Kargo Entegrasyonu
  • VarMng Kargo Entegrasyonu
Tüm Detaylar

Biz Sizi Arayalım

Hipotenüs Hipotenüs® Yeni Nesil E-Ticaret Sistemleri ile Hazırlanmıştır.