Veri Saklama, Anonimleştirme ve İmha Politikası

1. Amaç

Bu prosedürün amacı, bilginin elde edilmesi, işlenmesi ve saklanmasında kullanılan tüm basılı ve yazılı içerik, bilgi teknolojileri varlıkları ve çevre birimlerinin gerekli durumlarda güvenli ve 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Kanun ‘una uygun bir şekilde imha edilmesini sağlamak.

2. Kapsam

Prosedür tüm kişisel, ticari veri kayıtlarını ve iş süreçlerini kapsar.

3. Tanımlar

Kanun : 6698 “Kişisel verilerin korunması” kanununu ifade eder.
Kişisel Veri : Kişisel veri, kimliği belirli veya belirlenebilir gerçek kişiye ilişkin her türlü bilgiyi ifade eder. Bir kişinin belirli veya belirlenebilir olması, mevcut verilerin herhangi bir şekilde bir gerçek kişiyle ilişkilendirilmesi suretiyle, o kişinin tanımlanabilir hale getirilmesini ifade eder.
Karartma : Kişisel verilerin bütününün, kimliği belirli veya belirlenebilir bir gerçek kişiyle ilişkilendirilemeyecek şekilde üstlerinin çizilmesi, boyanması ve buzlanması gibi işlemleri,
Kayıt ortamı : Tamamen veya kısmen otomatik olan ya da herhangi bir veri kayıt sisteminin parçası olmak kaydıyla otomatik olmayan yollarla işlenen kişisel verilerin bulunduğu her türlü ortamı,
Kişisel veri saklama ve imha politikası : Veri sorumlularının, kişisel verilerin işlendikleri amaç için gerekli olan azami süreyi belirleme işlemi ile silme, yok etme ve anonim hale getirme işlemi için dayanak yaptıkları politikayı,
Maskeleme : Kişisel verilerin belli alanlarının, kimliği belirli veya belirlenebilir bir gerçek kişiyle ilişkilendirilemeyecek şekilde silinmesi, üstlerinin çizilmesi, boyanması ve yıldızlanması gibi işlemleri,
Özel Nitelikli Kişisel Veri : Kişilerin ırkı, etnik kökeni, siyasi düşüncesi, felsefi inancı, dini, mezhebi
veya diğer inançları, kılık ve kıyafeti, dernek, vakıf ya da sendika üyeliği, sağlığı, cinsel hayatı, ceza
mahkûmiyeti ve güvenlik tedbirleriyle ilgili verileri ile biyometrik ve genetik verilerdir.
Periyodik imha : Kanunda yer alan kişisel verilerin işlenme şartlarının tamamının ortadan kalkması durumunda kişisel verileri saklama ve imha politikasında belirtilen ve tekrar eden aralıklarla resen gerçekleştirilecek silme, yok etme veya anonim hale getirmesi işlemidir.

4. Referanslar

6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunun 30224 Sayılı 28.10.2018 tarihli Kişisel Verilerin Silinmesi, Yok Edilmesi Veya Anonim Hale Getirilmesi Hakkında Yönetmelik

5. Uygulama

5.1. Varlıkların İmhası

Kişisel verilerin işlenmesine yönelik amaç unsurunun ortadan kalkması, açık rızanın geri alınmış olması veya Kanunun 5. ve 6. maddelerinde yer alan kişisel verilerin işlenme şartlarının tamamının ortadan kalkması ya da adı geçen maddelerde istisnalardan hiçbirinin uygulanamayacağı bir durumun söz konusu olması halinde, işlenme şartları ortadan kalkan kişisel veriler, ilgili iş birimi tarafından, iş ihtiyaçları göz önüne alınarak, Yönetmeliğin 7., 8., 9. veya 10. maddeleri ( Kişisel Verilerin Silinmesi, Yok Edilmesi veya Anonim Hale Getirilmesi maddeleri ) kapsamında, uygulanan yöntemin gerekçesi de açıklanmak suretiyle silinir, yok edilir veya anonim hale getirilir. Ancak kesinleşmiş bir mahkeme kararının söz konusu olması halinde mahkeme kararı ile hükmedilen imha yöntemi uygulanmak zorundadır.

Bilgi kayıt özelliğine sahip her türlü cihazın üzerindeki bilgiler yetkisiz erişime karşı silinir ve cihaz üzerindeki disk ve kayıt mekanizması fiziksel olarak tahrip edilir. Ortam/Cihaz İmha Tutanağı bilgi sistemleri operatörü tarafından doldurulur ve imzalanır. Tarih, cihaz bilgisi, imha sebebi vb. bilgiler girilerek imha işlemi kayıt altına alınır.

Verilerin Silinmesi Yöntemleri

a. Kâğıt Ortamında Bulunan Kişisel Veriler: Kağıt öğütücü ile imha edilerek ya da gerekli durumlarda karartma yöntemi kullanılarak silinmektedir.
b. Merkezi Sunucuda Yer Alan Ofis Dosyaları: İşletim sistemindeki silme komutu ile silinir.
c. Taşınabilir Medyada Bulunan Veriler: İşletim sistemindeki silme komutu ile silinir.
d. Veri Tabanları: Verilerin bulunduğu ilgili satırlar veri tabanı komutları ile silinir.

Varlıkların ve Verinin Yok Edilmesi Yöntemleri

a. Yerel Sistemlerde: De-manyetize etme, fiziksel yok etme, üzerine yazma yöntemlerinden uygun olanı kullanılarak yok edilir.
b. Çevresel Sistemler:
•    Ağ cihazları (switch, router vb.):  a maddesinde belirtilen uygun yöntemler ile yok edilir.
•    Flash tabanlı ortamlar: İlgili üreticinin önerdiği yöntemler ya da a maddesinde belirtilen yöntemler ile yok edilir.
•    Manyetik bant: De-manyetize ederek ya da yakma, eritme gibi fiziksel yöntemlerle yok edilir.
•    Sim Kart ve sabit hafıza kartları: a maddesinde de belirtilen uygun yöntemler ile yok edilir.
•    Optik diskler: yakma, küçük parçalara ayırma, eritme gibi fiziksel yöntemlerle yok edilir.
•    Veri Kayıt Ortamı sabit olan çevre birimleri: a maddesinde belirtilen uygun yöntemler ile yok edilir.

c. Basılı Ortamlar: Kâğıt imha makinaları kullanılarak yok edilir. Orijinal kâğıt formattan tarama yoluyla elektronik ortama aktarılan Kişisel veriler ise bulundukları ortama göre uygun yöntemlerle yok edilirler.

Kişisel Verilerin Anonim Hale Getirilmesi Yöntemleri:

Kişisel verilerin Anonim hale getirilmesi aşamasında, Kişisel Verileri Koruma Kurumu’nun yayınladığı Kişisel Verilerin Silinmesi, Yok Edilmesi veya Anonim Hale Getirilmesi Rehberinde gösterilen Kişisel Verilerin Anonim hale getirilmesi yöntemlerinden uygun olanı kullanılır.
 
Periyodik gözden geçirmeler neticesinde veya herhangi bir anda veri işleme şartlarının ortadan kalkmış olduğu tespit edildiğinde ilgili kullanıcı veya veri sahibi, ilgili kişisel verinin kendi bünyesinde bulunan kayıt ortamından işbu politikaya göre silinmesine, yok edilmesine veya anonim hale getirilmesine karar verecektir. Tereddüt duyulan durumlarda ilgili veri sahibi iş biriminden görüş alınarak işlem yapılacaktır.

Verilerin imha edilmesinde Devlet Arşivleri Genel Müdürlüğünün yayınladığı saklama sürelerini belirten yönetmelik dikkatte alınır. Birim arşivinde, Kurum arşivinde veya Devlet Arşivlerinde olması gereken süreler dolduktan sonra imha edilmesinde sakınca olmayan veriler imha edilmektedir.

5.1.1. Çok Paydaşlı Verilerin İmhası

Merkezi Bilgi Sistemlerinde yer alan çok paydaşlı veri sahipliği bulunan kişisel verilerin imhasına yönelik karar alınması gerektiğinde ise Veri Sorumlusu Temsilcisi görüşü alınarak ve söz konusu kişisel veri hakkında işbu politikaya göre verinin saklanmasına veya silinmesine, yok edilmesine veya anonim hale getirilmesine karar verilir.

5.1.2. Veri Sahibi Talebi Üzerine Kişisel Verilerin İmhası

Kişisel verinin sahibi gerçek kişi, Kanunun 13. maddesine istinaden “Kişisel Veri Sahibi Başvuru Formu” ile Üniversiteye başvurarak kendisine ait kişisel verilerin silinmesini, yok edilmesini veya anonim hale getirilmesini talep ettiğinde, başvuru tarihinden itibaren en geç otuz gün içinde sonuçlandırılır. Kişisel verilerin silinmesi ya da yok edilmesine yönelik talepler ancak ilgili kişinin kimlik tespitinin yapılmış olması kaydıyla değerlendirilecektir. Başvuru yapan kişisel veri sahibine başvuru formunda belirlenen yöntemler aracılığıyla bilgi verilir. Yasal gereklilikler nedeniyle işleme şartları kalkmadıysa; talebe konu kişisel verilerinin silinemeyeceği veri sahibine beyan edilir. İlgili verinin işlendiği birim, kişisel verileri işleme şartlarının tamamının ortadan kalkıp kalkmadığını inceler. İşleme şartlarının tamamı ortadan kalkmışsa; talebe konu kişisel verileri en geç üç ay içerisinde siler, yok eder veya anonim hale getirir. Kişisel verileri işleme şartlarının tamamı ortadan kalkmış ve talebe konu kişisel veriler üçüncü kişilere aktarılmışsa, ilgili verinin işlendiği birim bu durumu derhal aktarım yapılan üçüncü kişiye bildirir ve üçüncü kişi nezdinde Yönetmelik kapsamında gerekli işlemlerin yapılmasını temin eder.

5.2. Kişisel Verilerin Periyodik Gözden Geçirmesi

Kişisel veriyi işleyen ya da saklayan tüm kullanıcılar ve veri sahibi birimler işlemeyle ilgili şartların ortadan kalkıp kalkmadığını en geç altı aylık periyodlar içerisinde, kullandıkları veri kayıt ortamlarında gözden geçireceklerdir. Kişisel veri sahibinin başvurusu veya bir mahkemenin bildirimi üzerine, ilgili kullanıcı ve birimler, periyodik denetleme süresine bakmaksızın kullandıkları veri kayıt ortamlarında bu gözden geçirmeyi yapacaklardır. Kişisel verilerin silinmesi, yok edilmesi veya anonim hale getirilmesiyle ilgili yapılan bütün işlemler kayıt altına alınır ve söz konusu kayıtlar, diğer hukuki yükümlülükler hariç olmak üzere en az üç yıl süreyle saklanır.

Kişisel verilerin silinmesi, yok edilmesi veya anonim hale getirilmesinde kanunun 4. (Kişisel Verilerin İşlenmesi) maddesindeki genel ilkeler ile 12. (Veri Güvenliğine İlişkin Yükümlülükler) maddesi kapsamında alınması gereken teknik ve idari tedbirlere, ilgili mevzuat hükümlerine, Kurul kararlarına ve mahkeme kararlarına uygun hareket edilmektedir.  

5.3. Kişisel Verilerin Saklanması

Kişisel verilerin işlenme süreleri “Kişisel Veri İşleme Envanteri” içerisinde belirtilmiştir.  
Periyodik imha ya da talep üzerine gerçekleştirilecek imha işlemlerinde söz konusu saklama ve imha süreleri dikkate alınacaktır.  Saklama ve imha süreçleri yasal bir zorunluluk olmadığı sürece veri sahibinin talebi üzerine değişkenlik gösterebilir.

Kişisel veri güvenliğinin sağlanması için kişisel veri içeren kâğıt ortamındaki evraklar, CD, DVD ve USB gibi cihazların kullanılmadığı zamanlar da kilit altında tutulması, sadece yetkili personelin erişmesi ve giriş çıkışların kamera ile izlenmesi gibi fiziksel güvenliğe ilişkin önlemler alınmıştır. Dijital ortamda tutulan kişisel verilerin bulunduğu sunucular Üniversite sistem odasında, gerekli güvenlik önlemleri alınmış şekilde saklanmaktadır.

Kişisel Verilerin Güvenliğinin Sağlanması için alınan idari ve teknik tedbirler detaylı olarak Kişisel Verilerin Korunması Ve İşlenmesi Politikasında yer almaktadır.

6. Kontrol

Dokümanlar ihtiyaç halinde revize edildiği gibi, yılda bir kez periyodik olarak kontrol edilir.

marjin.com.tr
ekolonline.com
armagangiyim.com.tr
ekocak.com
celebiogullari.com.tr
kocakbaklava.com.tr
aksesuarix.com
farukgulluoglu.com.tr
mismarsanalmarket.com
ismont.com.tr
sokakbutik.com
selengiyim.com
peysan.com.tr
teddukkan.com.tr
temin.com.tr
krispykreme.com.tr
hacihasanogullari.com.tr
centone.com.tr
nedocollection.com
kuz.com
safiraltin.com
diyanet.gov.tr
maygoldcom.tr
tulycraft.com
newobsessions.com
kitapsan.com.tr
kostumce.com
organikevde.com
artikeldeko.com.tr
nautilusconcept.com
benkabeekeeping.com
italiana.com.tr
berkcorap.com.tr
aydinyayinlari.com.tr
sanayimalzemeleri.com
myform.com.tr
ardaspor.com.tr
inna.com.tr
eksenuydu.com
muhtesemtesisleri.com
nofuturewear.com
cerezpinari.com
kuafordepo.com
eastmarine.com.tr
lively.com.tr
printix.com.tr
sadekravat.com
stil44.com
kaptanjunior.com
kazancisuturunleri.com
partidolu.com
celikkardesleravm.com
ugursaatcilik.com
mobilyakeyfi.com
avmpark.com.tr
yildirimlargiyim.com.tr
hijyenmarket.net
aktashobi.com
modex.com.tr
yilbasimalzemeleri.com
kaleeticaret.com
vayro.com.tr
eeose.com
dentalx.com.tr
starkaravan.com
ipekisonline.com
b2b.salcano.com
tavukdunyasi.umurbasim.com.tr
karchermarket-firatelektrik.com
lookadikoy.com
bilungold.com
harrysofaspinal.com
enjoyistanbul.com
burhansaglam.com
mylamp.com.tr
gunduzoglu.com.tr
nacaroglubaklava.com.tr
kaptanbalik.com.tr
karebanyomarket.com
uysisguvenligi.com.tr
İŞLETMENİZ İÇİN DOĞRU PLANI SEÇİN

İşletmenizi, ürünlerinizi ve hedeflerinizi belirleyerek en doğru paketi seçmek için aşağıdaki paket planlarına göz atın.
Hangi paket planının sizin için doğru seçim olacağı hakkındaki detaylar için size yardımcı olmak adına Hipotenüs Ekibi olarak her zaman buradayız!

+2 Ay Lisans
E-GİRİŞİMCİ
E-GİRİŞİMCİ
6.250
2.499
  • Yok+2 Ay Ek Lisans
  • YokHediye iOS App
  • YokHediye Android App
  • 1000 GB / YılTrafik / Bandwidth
  • SınırsızWeb Alanı & Database Alanı
  • 10 AdetE-Posta Hesabı
  • VarSSD Bulut Sunucu
  • OpsiyonelÖzel Konsept Temalar
  • SınırsızÜrün Adedi
  • B2CModel
  • VarSınırsız Telefon ve Ticket Desteği
  • VarSeo (Arama Motoru Optimizasyonu)
  • VarMobil Uyumlu Hazır Temalar (Responsive)
  • VarVaryant (Ek Seçenek) Yönetimi
  • VarVaryantlara Farklı Fiyat Verebilme
  • VarSınırsız Kategori Ekleme
  • VarÜrünleri Zoom İle Büyültme
  • VarSSL Sertifikası
  • VarExcel İle Ürün Yükleme
  • VarÜrünleri Excel’e Aktarma
  • VarFırsat Ürünleri Slideri
  • VarSlide Banner Yönetimi
  • VarÜcretsiz Yedekleme
  • VarSosyal Medya Pazarlama
  • VarGelişmiş Kargo Yönetimi
  • VarKargo Takip Modülü
  • VarÜrün Tavsiye Etme
  • VarÜrün Yorumlama
  • VarDetaylı Sipariş Takibi
  • VarSite İçi Optimizasyon
  • VarResimleri Sonradan Yükleme Sistemi
  • Varİçerik Yönetimi
  • VarMüşterilere Min. ve Max. Alım Miktarları Belirleme
  • VarGelişmiş Seo
  • YokYönetici Yetkilendirme
  • YokToplu Ürün Güncelleme
  • YokSanalpos Tüm Bankalar
  • Yokİlgili Ürün Tanımlama
  • YokStokta Olmasa Bile Satış Yapma Modülü
  • YokSınırsız Ürün İçeriği Ekleyebilme
  • YokÜyeleri Excel’e Aktarma
  • YokExcel ile Üye Yükleme
  • YokHtml ile Sayfa İçeriği Girme (Kategori, Marka)
  • YokBlog Yönetimi
  • YokDetaylı Filtreleme
  • YokTeknik Detaylar İle Filtreleme
  • OpsiyonelMüşteriyle Mesajlaşma Modülü
  • YokSipariş Kargo Etiketi Yazdırma
  • YokEtiket Tanımlama
  • YokÜrünleri Etiketlere Atama
  • YokBayilere Min. Ve Max. Alım Miktarları Belirleme
  • YokYabancı Dil
  • OpsiyonelResponsive Özel Tasarım Hizmeti
  • OpsiyonelÜrün Listelemede 2. Resmi Getirebilme
  • VarHavale İle Ödeme
  • VarKapıda Ödeme
  • YokKredi Kartı İle Ödeme
  • Yok3D Secure İle Ödeme
  • Yok3D Seçeneğini Müşteriye Bırakma
  • YokPayBull ile Ödeme
  • YokBirleşik Ödeme Payzee ile Ödeme
  • YokPayTR ile Ödeme
  • YokHepsipay ile Ödeme
  • YokIyzico ile Ödeme
  • YokPayU ile Ödeme
  • YokGarantiPay ile Ödeme
  • YokIpara ile Ödeme
  • YokNKolay ile Ödeme
  • YokAlışverişsiz Tahsilat Modülü
  • YokYabancı Para Birimleri
  • VarÖzel Tasarlanmış Sipariş Adımları
  • VarÜyeliksiz Alışveriş
  • VarMin. Sipariş Tutarı Kontrolü
  • VarGelişmiş Sipariş Raporlama
  • YokFacebook İle Alışveriş
  • YokSipariş Düzenleme
  • VarKargo Ücretsiz Ürün Tanımlayabilme
  • YokOransal Hediye Çeki Oluşturma
  • YokÜyelere Ürün Bazında İndirim Sağlama
  • Yokİl Bazında Farklı Kargo Ücretleri Belirleme
  • YokÜrün Bazında Farklı Taksit Sayısı Belirleme
  • YokÜrün Bazında Özel İndirim
  • YokÜrün, Kategori Veya Markaya Özel Hediye Çeki
  • YokÜrün Bazında Farklı Kargo Ücreti Tanımlama
  • YokBelirli Tutar Üzerine Kargo Ücreti Kaldırma
  • Yokİlişkili Ürünler
  • YokÜründe Adet Bazında Yüzde İndirimi Sağlama
  • YokÜlke Bazında Farklı Kargo Ücretleri Belirleme
  • YokX Al Y Öde
  • YokSepette X ürün veya Ürünlere Y TL. İndirim
  • YokSepette X ürün veya Ürünlere %Y İndirim
  • YokSepette X Etiketli Ürünlere Y TL. İndirim
  • YokSepette X Etiketli Ürünlere %Y İndirim
  • YokÖzel Kurallı İndirim Çeki Oluşturma
  • YokSepete Özel Kampanyalar
  • VarAnalytics Entegrasyonu
  • VarAdwords Dönüşüm İzleme
  • VarFacebook Dönüşüm İzleme
  • YokSchema.org Kullanımı İmkanı
  • YokMuhasebe Programları İle Entegrasyon
  • YokTedarikçi Xml Entegrasyonu
  • YokFırsat Siteleri İle Entegrasyon
  • YokFiyat Karşılaştırma Siteleri İle Entegrasyon
  • YokDışarıya Xml Verme
  • YokDetaylı Web Servis Kullanımı
  • YokYurtiçi Kargo Entegrasyonu
  • YokUps Kargo Entegrasyonu
  • YokAras Kargo Entegrasyonu
  • YokMng Kargo Entegrasyonu
Tüm Detaylar
+2 Ay Lisans
E-DÜKKAN
E-DÜKKAN
12.000
4.799
  • Yok+2 Ay Ek Lisans
  • YokHediye iOS App
  • YokHediye Android App
  • 2000 GB / YılTrafik / Bandwidth
  • SınırsızWeb Alanı & Database Alanı
  • 25 AdetE-Posta Hesabı
  • VarSSD Bulut Sunucu
  • OpsiyonelÖzel Konsept Temalar
  • SınırsızÜrün Adedi
  • B2CModel
  • VarSınırsız Telefon ve Ticket Desteği
  • VarSeo (Arama Motoru Optimizasyonu)
  • VarMobil Uyumlu Hazır Temalar (Responsive)
  • VarVaryant (Ek Seçenek) Yönetimi
  • VarVaryantlara Farklı Fiyat Verebilme
  • VarSınırsız Kategori Ekleme
  • VarÜrünleri Zoom İle Büyültme
  • VarSSL Sertifikası
  • VarExcel İle Ürün Yükleme
  • VarÜrünleri Excel’e Aktarma
  • VarFırsat Ürünleri Slideri
  • VarSlide Banner Yönetimi
  • VarÜcretsiz Yedekleme
  • VarSosyal Medya Pazarlama
  • VarGelişmiş Kargo Yönetimi
  • VarKargo Takip Modülü
  • VarÜrün Tavsiye Etme
  • VarÜrün Yorumlama
  • VarDetaylı Sipariş Takibi
  • VarSite İçi Optimizasyon
  • VarResimleri Sonradan Yükleme Sistemi
  • Varİçerik Yönetimi
  • VarMüşterilere Min. ve Max. Alım Miktarları Belirleme
  • VarGelişmiş Seo
  • VarYönetici Yetkilendirme
  • VarToplu Ürün Güncelleme
  • VarSanalpos Tüm Bankalar
  • Varİlgili Ürün Tanımlama
  • VarStokta Olmasa Bile Satış Yapma Modülü
  • VarSınırsız Ürün İçeriği Ekleyebilme
  • VarÜyeleri Excel’e Aktarma
  • VarExcel ile Üye Yükleme
  • VarHtml ile Sayfa İçeriği Girme (Kategori, Marka)
  • OpsiyonelBlog Yönetimi
  • YokDetaylı Filtreleme
  • YokTeknik Detaylar İle Filtreleme
  • OpsiyonelMüşteriyle Mesajlaşma Modülü
  • YokSipariş Kargo Etiketi Yazdırma
  • YokEtiket Tanımlama
  • YokÜrünleri Etiketlere Atama
  • YokBayilere Min. Ve Max. Alım Miktarları Belirleme
  • OpsiyonelYabancı Dil
  • OpsiyonelResponsive Özel Tasarım Hizmeti
  • OpsiyonelÜrün Listelemede 2. Resmi Getirebilme
  • VarHavale İle Ödeme
  • VarKapıda Ödeme
  • VarKredi Kartı İle Ödeme
  • Var3D Secure İle Ödeme
  • Var3D Seçeneğini Müşteriye Bırakma
  • VarPayBull ile Ödeme
  • VarBirleşik Ödeme Payzee ile Ödeme
  • VarPayTR ile Ödeme
  • VarHepsipay ile Ödeme
  • VarIyzico ile Ödeme
  • VarPayU ile Ödeme
  • VarGarantiPay ile Ödeme
  • VarIpara ile Ödeme
  • VarNKolay ile Ödeme
  • OpsiyonelAlışverişsiz Tahsilat Modülü
  • YokYabancı Para Birimleri
  • VarÖzel Tasarlanmış Sipariş Adımları
  • VarÜyeliksiz Alışveriş
  • VarMin. Sipariş Tutarı Kontrolü
  • VarGelişmiş Sipariş Raporlama
  • VarFacebook İle Alışveriş
  • YokSipariş Düzenleme
  • VarKargo Ücretsiz Ürün Tanımlayabilme
  • YokOransal Hediye Çeki Oluşturma
  • YokÜyelere Ürün Bazında İndirim Sağlama
  • Yokİl Bazında Farklı Kargo Ücretleri Belirleme
  • YokÜrün Bazında Farklı Taksit Sayısı Belirleme
  • YokÜrün Bazında Özel İndirim
  • YokÜrün, Kategori Veya Markaya Özel Hediye Çeki
  • YokÜrün Bazında Farklı Kargo Ücreti Tanımlama
  • YokBelirli Tutar Üzerine Kargo Ücreti Kaldırma
  • Yokİlişkili Ürünler
  • YokÜründe Adet Bazında Yüzde İndirimi Sağlama
  • YokÜlke Bazında Farklı Kargo Ücretleri Belirleme
  • YokX Al Y Öde
  • YokSepette X ürün veya Ürünlere Y TL. İndirim
  • YokSepette X ürün veya Ürünlere %Y İndirim
  • YokSepette X Etiketli Ürünlere Y TL. İndirim
  • YokSepette X Etiketli Ürünlere %Y İndirim
  • YokÖzel Kurallı İndirim Çeki Oluşturma
  • YokSepete Özel Kampanyalar
  • VarAnalytics Entegrasyonu
  • VarAdwords Dönüşüm İzleme
  • VarFacebook Dönüşüm İzleme
  • YokSchema.org Kullanımı İmkanı
  • YokMuhasebe Programları İle Entegrasyon
  • YokTedarikçi Xml Entegrasyonu
  • YokFırsat Siteleri İle Entegrasyon
  • YokFiyat Karşılaştırma Siteleri İle Entegrasyon
  • YokDışarıya Xml Verme
  • YokDetaylı Web Servis Kullanımı
  • YokYurtiçi Kargo Entegrasyonu
  • YokUps Kargo Entegrasyonu
  • YokAras Kargo Entegrasyonu
  • YokMng Kargo Entegrasyonu
Tüm Detaylar
+2 Ay Lisans
E-MAĞAZA
E-MAĞAZA
14.500
5.799
  • Yok+2 Ay Ek Lisans
  • YokHediye iOS App
  • YokHediye Android App
  • 3000 GB / YılTrafik / Bandwidth
  • SınırsızWeb Alanı & Database Alanı
  • 50 AdetE-Posta Hesabı
  • VarSSD Bulut Sunucu
  • OpsiyonelÖzel Konsept Temalar
  • SınırsızÜrün Adedi
  • B2B + B2CModel
  • VarSınırsız Telefon ve Ticket Desteği
  • VarSeo (Arama Motoru Optimizasyonu)
  • VarMobil Uyumlu Hazır Temalar (Responsive)
  • VarVaryant (Ek Seçenek) Yönetimi
  • VarVaryantlara Farklı Fiyat Verebilme
  • VarSınırsız Kategori Ekleme
  • VarÜrünleri Zoom İle Büyültme
  • VarSSL Sertifikası
  • VarExcel İle Ürün Yükleme
  • VarÜrünleri Excel’e Aktarma
  • VarFırsat Ürünleri Slideri
  • VarSlide Banner Yönetimi
  • VarÜcretsiz Yedekleme
  • VarSosyal Medya Pazarlama
  • VarGelişmiş Kargo Yönetimi
  • VarKargo Takip Modülü
  • VarÜrün Tavsiye Etme
  • VarÜrün Yorumlama
  • VarDetaylı Sipariş Takibi
  • VarSite İçi Optimizasyon
  • VarResimleri Sonradan Yükleme Sistemi
  • Varİçerik Yönetimi
  • VarMüşterilere Min. ve Max. Alım Miktarları Belirleme
  • VarGelişmiş Seo
  • VarYönetici Yetkilendirme
  • VarToplu Ürün Güncelleme
  • VarSanalpos Tüm Bankalar
  • Varİlgili Ürün Tanımlama
  • VarStokta Olmasa Bile Satış Yapma Modülü
  • VarSınırsız Ürün İçeriği Ekleyebilme
  • VarÜyeleri Excel’e Aktarma
  • VarExcel ile Üye Yükleme
  • VarHtml ile Sayfa İçeriği Girme (Kategori, Marka)
  • OpsiyonelBlog Yönetimi
  • VarDetaylı Filtreleme
  • VarTeknik Detaylar İle Filtreleme
  • VarMüşteriyle Mesajlaşma Modülü
  • VarSipariş Kargo Etiketi Yazdırma
  • VarEtiket Tanımlama
  • VarÜrünleri Etiketlere Atama
  • VarBayilere Min. Ve Max. Alım Miktarları Belirleme
  • OpsiyonelYabancı Dil
  • OpsiyonelResponsive Özel Tasarım Hizmeti
  • OpsiyonelÜrün Listelemede 2. Resmi Getirebilme
  • VarHavale İle Ödeme
  • VarKapıda Ödeme
  • VarKredi Kartı İle Ödeme
  • Var3D Secure İle Ödeme
  • Var3D Seçeneğini Müşteriye Bırakma
  • VarPayBull ile Ödeme
  • VarBirleşik Ödeme Payzee ile Ödeme
  • VarPayTR ile Ödeme
  • VarHepsipay ile Ödeme
  • VarIyzico ile Ödeme
  • VarPayU ile Ödeme
  • VarGarantiPay ile Ödeme
  • VarIpara ile Ödeme
  • VarNKolay ile Ödeme
  • OpsiyonelAlışverişsiz Tahsilat Modülü
  • YokYabancı Para Birimleri
  • VarÖzel Tasarlanmış Sipariş Adımları
  • VarÜyeliksiz Alışveriş
  • VarMin. Sipariş Tutarı Kontrolü
  • VarGelişmiş Sipariş Raporlama
  • VarFacebook İle Alışveriş
  • YokSipariş Düzenleme
  • VarKargo Ücretsiz Ürün Tanımlayabilme
  • VarOransal Hediye Çeki Oluşturma
  • VarÜyelere Ürün Bazında İndirim Sağlama
  • Varİl Bazında Farklı Kargo Ücretleri Belirleme
  • VarÜrün Bazında Farklı Taksit Sayısı Belirleme
  • VarÜrün Bazında Özel İndirim
  • VarÜrün, Kategori Veya Markaya Özel Hediye Çeki
  • VarÜrün Bazında Farklı Kargo Ücreti Tanımlama
  • VarBelirli Tutar Üzerine Kargo Ücreti Kaldırma
  • Varİlişkili Ürünler
  • OpsiyonelÜründe Adet Bazında Yüzde İndirimi Sağlama
  • YokÜlke Bazında Farklı Kargo Ücretleri Belirleme
  • YokX Al Y Öde
  • YokSepette X ürün veya Ürünlere Y TL. İndirim
  • YokSepette X ürün veya Ürünlere %Y İndirim
  • YokSepette X Etiketli Ürünlere Y TL. İndirim
  • YokSepette X Etiketli Ürünlere %Y İndirim
  • YokÖzel Kurallı İndirim Çeki Oluşturma
  • YokSepete Özel Kampanyalar
  • VarAnalytics Entegrasyonu
  • VarAdwords Dönüşüm İzleme
  • VarFacebook Dönüşüm İzleme
  • YokSchema.org Kullanımı İmkanı
  • OpsiyonelMuhasebe Programları İle Entegrasyon
  • OpsiyonelTedarikçi Xml Entegrasyonu
  • OpsiyonelFırsat Siteleri İle Entegrasyon
  • VarFiyat Karşılaştırma Siteleri İle Entegrasyon
  • VarDışarıya Xml Verme
  • OpsiyonelDetaylı Web Servis Kullanımı
  • VarYurtiçi Kargo Entegrasyonu
  • VarUps Kargo Entegrasyonu
  • VarAras Kargo Entegrasyonu
  • VarMng Kargo Entegrasyonu
Tüm Detaylar
+2 Ay Lisans
E-İŞLETME
E-İŞLETME
19.500
8.990
  • Var+2 Ay Ek Lisans
  • VarHediye iOS App
  • VarHediye Android App
  • 5000 GB / YılTrafik / Bandwidth
  • SınırsızWeb Alanı & Database Alanı
  • 100 AdetE-Posta Hesabı
  • VarSSD Bulut Sunucu
  • OpsiyonelÖzel Konsept Temalar
  • SınırsızÜrün Adedi
  • B2B + B2CModel
  • VarSınırsız Telefon ve Ticket Desteği
  • VarSeo (Arama Motoru Optimizasyonu)
  • VarMobil Uyumlu Hazır Temalar (Responsive)
  • VarVaryant (Ek Seçenek) Yönetimi
  • VarVaryantlara Farklı Fiyat Verebilme
  • VarSınırsız Kategori Ekleme
  • VarÜrünleri Zoom İle Büyültme
  • VarSSL Sertifikası
  • VarExcel İle Ürün Yükleme
  • VarÜrünleri Excel’e Aktarma
  • VarFırsat Ürünleri Slideri
  • VarSlide Banner Yönetimi
  • VarÜcretsiz Yedekleme
  • VarSosyal Medya Pazarlama
  • VarGelişmiş Kargo Yönetimi
  • VarKargo Takip Modülü
  • VarÜrün Tavsiye Etme
  • VarÜrün Yorumlama
  • VarDetaylı Sipariş Takibi
  • VarSite İçi Optimizasyon
  • VarResimleri Sonradan Yükleme Sistemi
  • Varİçerik Yönetimi
  • VarMüşterilere Min. ve Max. Alım Miktarları Belirleme
  • VarGelişmiş Seo
  • VarYönetici Yetkilendirme
  • VarToplu Ürün Güncelleme
  • VarSanalpos Tüm Bankalar
  • Varİlgili Ürün Tanımlama
  • VarStokta Olmasa Bile Satış Yapma Modülü
  • VarSınırsız Ürün İçeriği Ekleyebilme
  • VarÜyeleri Excel’e Aktarma
  • VarExcel ile Üye Yükleme
  • VarHtml ile Sayfa İçeriği Girme (Kategori, Marka)
  • OpsiyonelBlog Yönetimi
  • VarDetaylı Filtreleme
  • VarTeknik Detaylar İle Filtreleme
  • VarMüşteriyle Mesajlaşma Modülü
  • VarSipariş Kargo Etiketi Yazdırma
  • VarEtiket Tanımlama
  • VarÜrünleri Etiketlere Atama
  • VarBayilere Min. Ve Max. Alım Miktarları Belirleme
  • OpsiyonelYabancı Dil
  • OpsiyonelResponsive Özel Tasarım Hizmeti
  • OpsiyonelÜrün Listelemede 2. Resmi Getirebilme
  • VarHavale İle Ödeme
  • VarKapıda Ödeme
  • VarKredi Kartı İle Ödeme
  • Var3D Secure İle Ödeme
  • Var3D Seçeneğini Müşteriye Bırakma
  • VarPayBull ile Ödeme
  • VarBirleşik Ödeme Payzee ile Ödeme
  • VarPayTR ile Ödeme
  • VarHepsipay ile Ödeme
  • VarIyzico ile Ödeme
  • VarPayU ile Ödeme
  • VarGarantiPay ile Ödeme
  • VarIpara ile Ödeme
  • VarNKolay ile Ödeme
  • OpsiyonelAlışverişsiz Tahsilat Modülü
  • OpsiyonelYabancı Para Birimleri
  • VarÖzel Tasarlanmış Sipariş Adımları
  • VarÜyeliksiz Alışveriş
  • VarMin. Sipariş Tutarı Kontrolü
  • VarGelişmiş Sipariş Raporlama
  • VarFacebook İle Alışveriş
  • VarSipariş Düzenleme
  • VarKargo Ücretsiz Ürün Tanımlayabilme
  • VarOransal Hediye Çeki Oluşturma
  • VarÜyelere Ürün Bazında İndirim Sağlama
  • Varİl Bazında Farklı Kargo Ücretleri Belirleme
  • VarÜrün Bazında Farklı Taksit Sayısı Belirleme
  • VarÜrün Bazında Özel İndirim
  • VarÜrün, Kategori Veya Markaya Özel Hediye Çeki
  • VarÜrün Bazında Farklı Kargo Ücreti Tanımlama
  • VarBelirli Tutar Üzerine Kargo Ücreti Kaldırma
  • Varİlişkili Ürünler
  • VarÜründe Adet Bazında Yüzde İndirimi Sağlama
  • OpsiyonelÜlke Bazında Farklı Kargo Ücretleri Belirleme
  • VarX Al Y Öde
  • VarSepette X ürün veya Ürünlere Y TL. İndirim
  • VarSepette X ürün veya Ürünlere %Y İndirim
  • VarSepette X Etiketli Ürünlere Y TL. İndirim
  • VarSepette X Etiketli Ürünlere %Y İndirim
  • VarÖzel Kurallı İndirim Çeki Oluşturma
  • VarSepete Özel Kampanyalar
  • VarAnalytics Entegrasyonu
  • VarAdwords Dönüşüm İzleme
  • VarFacebook Dönüşüm İzleme
  • OpsiyonelSchema.org Kullanımı İmkanı
  • OpsiyonelMuhasebe Programları İle Entegrasyon
  • OpsiyonelTedarikçi Xml Entegrasyonu
  • VarFırsat Siteleri İle Entegrasyon
  • VarFiyat Karşılaştırma Siteleri İle Entegrasyon
  • VarDışarıya Xml Verme
  • OpsiyonelDetaylı Web Servis Kullanımı
  • VarYurtiçi Kargo Entegrasyonu
  • VarUps Kargo Entegrasyonu
  • VarAras Kargo Entegrasyonu
  • VarMng Kargo Entegrasyonu
Tüm Detaylar

Biz Sizi Arayalım

Hipotenüs Hipotenüs® Yeni Nesil E-Ticaret Sistemleri ile Hazırlanmıştır.